Beggg Arkadaşlar dişler yolda diye yorumladım ilk çocuk olduğu için pek anlamıyorum ama bariz görünüyor gibi sizce?🩵
aven Beggg mom da sohbet ediyorduk oradaki hesabımı aktaramayınca yeni hesap açtım allah analı babalı buyutsun insallah.Kolaylikla gelsin inci taneleriniz 🌸
aven Beggg yaaaaa 😍😍cok tatlı bir inci tanesiii ha gayret dora bebek olacak ☺️☺️☺️insallah bizimkide gelir
Beggg aven inşallah acısız sancısız gelsin❤️ ben hiç anlamadım hep abarttılar ve korkmuştum çok şükür hiçbirini yaşamadım sizinde öyle olsun❤️ bu da benim balıııımm yarım yaş partisindeenn 9 gün sonra 7 aylık olacağız 🩵
aven Beggg amin güzel anne 🥰yaaa sen nasil bir meleksin böyleeee daha dun gibi degilmi dogum hazirliklarimiz masallah masallah masallah ben de bi foto cekimi yapacagim evde her ne kadar yarım yaşımız 5 gün gecsede 😅
Beggg aven ay evettttt hala inanamıyorum zamanın bu kadar hızlı geçiyor olmasına🥹 geçen sene bu zamanlar karnımda büyüyordu şimdi yanıbaşımda rabbim sağlık sıhhat versin hepsine❤️ ahahaha bizimde 15 gün falan geçmişti bir şey olmaz bence😅😅 tipe baksana 😅
aven Beggg oy oy tam bir minik kuş benimki daha oturamıyor desteksiz cok komik oluyor 😅 uygulama adım zzz idi diye hatirliyorum hastane cikisimizi senin sayende yaptirmistim esila aksesuardan 😌
Beggg aven ahahah kız bizim oğlanda öyle bir bunda bir de mama sandalyesinde oturabiliyor diğer türlü devriliyor 😅😅 yaaa güzel günlerde giydi inşallah ❤️