boran06 Kızlar randevum 10 gun sonra bebeğimde alerjiden şüpheleniyoruz kan değerinden anlayam var mı sadece 1 tanesi boyle yuksek çıkmış
DevosMom boran06 alerjik reaksiyonla alakalı bir şey diye biliyorum. Yüksek ihtimalle şüphelendiğiniz neyse bebeğinizin o duruma alerjisi var.
esmanuursss boran06 bu değer alerjiyle ilgili değil diye biliyorum kızıma ne zaman baktırsam bu değere de bakılıyor ve genelde alt dallarda çıkan değerlere doktor önemsiz diyor
boran06 DevosMom süt alerjisi kesin ama egzeması geçmedi yumurtasan da şüphelendim demekki ona da alerjisi var teşekkür ederim
DevosMom boran06 sürekli tükettiği yiyeceklerle diyet yaptırın yumurta vermeyin mesela belirli bir süre egzaması geliyorsa alerjisi vardır dediğiniz gibi
boran06 DevosMom emziryorum aslında daha yeni ek gıdaya gectik acaba kaçak mı var bilmeden tükettiğim gecen gün salam yedim içinde sür varmış
DevosMom boran06 bu aralar yediğin bir şey dokunuyor o zaman canım. Sen kendin sınırla bari biraz biraz o şekilde anlayabilirsin.
esmanuursss boran06 alerji testi yapıldıysa çıkar ama süt alerjisinde falan kızıma test yaptıramamıştım ben bi çoğu hastane yapmıyor alerji bölümü yapıyor
esmanuursss boran06 emziriyorsanız süt alerjisi kesin demişsiniz tüm süt içeren herşeyi kesmeniz gerekiyor paketli gıdalar da dahil biz keserek ilerlemiştik test falan yapılmadı