EceSultan Merhabalar 2 aylık oğlum 1 haftadır su gibi yeşil kaka yapıyordu doktora götürdük kaka testi yapıldı. Enfeksiyonel birşey çıkmadı çok şükür ama kakada mukus görüldü. Doktorumuz inek sütü alerjisi olabileceğini ve sadece anne sütü aldığı için benim süt ürünlerini belli bir süre tüketmememi tavsiye etti. Ben hiçbir şekilde süt yoğurt peynir veya süt için içtiğim lactamil bunları tüketmeyecekmiyim? Yani ağzıma sürmeyecekmiyim asla. Varmı süt alerjisi konusunda tecrübes olan?
EceSultan [bilinmeyen] aa paketli gıdaları bile mi tüketmicem😳 mesela biraz önce Çikolatalı gofret yedim🤭 benim bu sürece alışmam zor olacak galiba.. işin kötüsü eşim süt alerjisi diye bişey olduğuna inanmıyo🙄
Cglkzn Yedigin paketli gidalarin icerigini oku sut sut tozu peynir alti suyu vs yaziyorsa yavasca yerine bırak 😂 mesela dün kesif ettim ülker altinbasak ince grissini çıkartmış kepekli cubuk kraker gibi onu yiyebilirsin icinde sut ve türevleri yok 😏 bebisler için dikkat etmek gerekiyor alerji sıkıntılı bir sey
EceSultan [bilinmeyen] Cglkzn valla doktorum bu kadar detaylı anlatmadı bana süt ve süt ürünleri dedi geçiştirdi zaten çok sallama bi kadın değiştircem 😒
EceSultan [bilinmeyen] biz henüz deneme aşamasındayız yani alerji olup olmadığını anlama aşaması. Ondan mı söylemedi acaba
Elifim Başta bizde sadece süt ürünleri yasaktı su an bende dana eti yumurta tuketmiyorum ama yinede kızım aynı bu ay hiç kilo alamamis sütüm yok gibi bisey düzgün bslenemedigim için
Funda86 Belinayannesi tabiki geçici bir durum tek çaresi diyet.ama her çocuğun geçme araliği bir değil.biz 1.5 yıl diyet yaptik büyük oğlumda mesela