Bende hem iç dikiş hem dış dikiş vardı birkaç ip taharetlenirken elime gelmişti bazıları duruyordu tamamen bitmesi yaklaşık 1 ayı geçiyormuş. Ben Doğum yapalı 2 ay 1 hafta oldu. Bi 20 günlükken falan gitmiştim aynada baktığımda beyazlıklar görmüştüm enfeksiyon sanıp korkmuştum anan iyileşmeye başlamış dedi doktor bi krem verdi içine de dışına da sür her tuvelette dedi. Onu kullandım. Birde Geçen hafta muayene oldum (2 aylıkken)tamamen iyileşmiş dikişler dedi vajinamdan bişey sokup ultrasonda içeri baktı cihazın ucu kanlıydı. Zorlandığı için kanadı ilişkiye girdiğinizde kanama oluyor muydu dedi Doğum sonrası ilişkiye girmedik daha dedim bir ay daha girmeyin iyice toparlasın dedi. Şuan dış dikişlerin olduğu yer hissiz gibi hala elimle dokunduğumda farklı hissediyorum. Birde inşallah sizde olmaz ama son haftalarda basur oluştu çatlaklı memeli hemde büyük tuvalete çıkmak işkence gibiydi Doğum yaptığım gün gibi oturamıyordum bile. O yüzden dikişlerin acısını hissetmiyordum bile 😕 Fitil verdi onu kullanıyorum öncekinden daha iyi ama hala çok canım yanıyor 😔