fatosglr35 Ay kafayı yemek üzereyim artık ne güzel ek gıda dönemimiz güzel gidiyordu şun son 2 gündür yemiyor sadece beni emiyor neden acaba ya verdiğim an öğürüyor püskürtüyor etrafa ağzını açmıyor
nanelisekerr_ fatosglr35 bazısı önüne koy kendini parmakları ile yesin yazıyor belki faydalı olur. Çok gördüm
Gulsbaby fatosglr35 blw yapın rahat edin. Kendi yerken hem eğleniyorlar hem mutlu oluyorlar. Tabi diş döneminde olduğu için iştahsız olabilir.
LadyGaddar fatosglr35 dış mi çıkarıyor acaba bebeğiniz,sizi emiyorsa canınızı sıkmasın bence,çünkü bebeklerin Bi günleri diğerini tutmuyor ,aynı şeyi bugün yese ertesi gün yemiyor ,sevdiği şeyleri yapıp verin Bi süreç geçene kadar .
meri-ebrar fatosglr35 bilmiyorum ki ya sadece beni emiyo me versem kusuyo çıkarıyor canımı sıkıyo benim de kaç aylık sizin bebek biz 10 aylık olucaz
fatosglr35 meri-ebrar 6,5 aylık bizimkinde şimdi doktorum dönüş yaptı ya diş sorunu vardır dişlerde damaklarda kabarma dan dolayı dedi yada sürekli emziriyorsan dedi en az 3 saat aç kalması lazım dedi seni bile emme mesi lazım dedi meme istediği zaman verme oyala dedi sonra ek gıda bir dene dedi bir de öyle deneyelim sizde öyle yapın
meri-ebrar fatosglr35 bizim alt iki tane çıktı üstler de kabarmıştı bembeyaz olmuş çıkmak üzere sanırım bide emerek uyuyo o yüzden düzenlemeye çalışıcam teşekkür ederim
Grimor88 Ek gidaya gecen her bebekte oluyor sanırım bu. Kızımda öyleydi su an 8 ay 22 günlük ne yapsam afiyetle yiyor. Diş cikaracaksa damağı kaşınıyor ve aciyor olabilir sizi emerken cani acimadigi içinde hep emmek istiyodur. Blw den bahsediyolar şahsen ben daha hic denemedim ama bebeginiz daha 6 aylikmis blw yapabilir mi bilemedim yinede deneyin tabi her yolu 🙏
glsm228_ Grimor88 merhaba sizin bebeğinizin iştahı ne kadar sürede düzeldi acabaa. 8. Aya yeni girdik 3 4 gündür hiç yemek istemiyor. Damagi kabarmış baya
Grimor88 glsm228_ yani doktorumuz 7 aylikken öğüne geç dedi günde 2 ana bir ara öğün ver dedi o aralar yemek yerken ya yemiyodu ya da kendini sıkıyordu. 8aya girdiginde falan düzeldi sanirim. Su an 8 ay 24 günlük dişi kasinsa bile hemen sarkilar söyleyip guldurerek yedirmeye calisiyorum. Ama bi 1 ay sürmüştü ek gıdaya alışması
glsm228_ Grimor88 biz ilk güzel başladık. 7 ayda 2 ana 1 ara öğün veriyordum ben de . Ama 1 haftadır böyle ağzını açmıyor resmen. Bir yoğurdu güzel yiyor. 2 3 gün bir şey vermesem mi diyorum bilmiyorum
Grimor88 glsm228_ dişten kaynaklı olabilir. Yoğurdun icine salatalik koyup verin sevdiği seyleri başka sevdiği şeylerle karıştırıp vermeye calisin bir kaç güne düzelir geri
glsm228_ Grimor88 yoğurt salatalık veriyoruz yiyor. Çileği meyve süzgeci koyuyorum donduruyorum öyle çok seviyor. favorisi onlar şuan 🥲
glsm228_ Grimor88 1 yaşından önce bal vermeyin sadecee diyorlar genelde 7. Ayda başladım çilek vermeye. Alerjik bir durum olmadı Çok şükür