Erencinarinannesi 16022019 bizde hastayız gece 4 de hava veriyorum uyuyan bebeği uyandırıp sonra geri uyutmaya çalışıyorum 🤦♀️
16022019 aysa_linam04 bebek arabasının tekerleklerini yıkadım onda uyuttum simdi uyanmasını bekliyorum. Çünkü 5 dk dan fazla uyumuyor. Gerçekten çeken bilir. Allah güç versin bize versin ki daha iyi bakalım.
aysa_linam04 16022019 aynen öyle canım çok zor bir dönem ve benim ilk bebeğim hiç tecrübem yok yurt dışında yaşıyorum ailem Türkiye de bakacak kimse de yok çok zor oluyor benim için 😔
16022019 Aycan12 gerçekten her günüm diğerinden daha beter oluyor. 11 aylık ve hala aynı şeyleri yaşıyoruz. Delirmemek elde değil
Ozlemm16 Aycan12 benimde aynı şekilde saat 3te Bi uyandı hala uyanık sallamaktan bacaklarım ağrıdı artık gündüz gibi oyun oynuyor gücüm bitti artık çok zor sabrediyorum 😥
Aycan12 16022019 bala bende dişlerimi sıkmaktan nerdeyse kırcam sinirden uyumuyo bilmiyorum niye böle oldu bu çocuk 😭
16022019 aysa_linam04 Allah yardımcınız olsun. Benim ailem istanbulda geldi bir gece ver bak ben nasıl uyutuyorum dedi aldı kızımı sabah bir uyandım saçı başı dağılmış bu nasıl bebek sen bak ben uyucam dedi öğlene doğru kaçtı😂
elfhuma19 16022019 ah ahaynıyız 11 aylık alt yan diş patladı 7 oldu üstler kabardı zaten uykuyla aramız yok geceleri ya sallıcaz ya emicez 😔 ama bende mahvoldum böyle uykusuzluktan Allah yardım etsin
Aslihannazli 16022019 aynı durumdayım diş uykusuzluk gecelerdir böyle artık yoruldum sinir boğuyo beni ama sabır 😔😭🙏
16022019 Ozlemm16 bacak kalmadı kalmadı kuyruk sokumu ağrısı bilir misin? Ah o kuyruk sokumu ağrısı var yaa...Allah cümlemize güç versin
Aycan12 Ozlemm16 hiç sorma cnm bende öle kalkıyo oynuyo uyumuyo beni maf etti uykusuz dirençsiz kaldım valahi ayaklarım arıdı sallamaktan gündüz uyuyo gece uyumuyo allah bize sabır güç kuvvet versin
Aslihannazli 16022019 ya geçici bi çözüm bi faydasını görmedim zaten ağzını hayatta açmıyo bi ağlarken görüyorum çene dişleri çıktı 3 tane birden patlattı baya zorladı 😔