sevval_5481 Arkadaşlar 7 gün oldu doğum yapalı ve spiral düşünüyorum lohusalığımmbitince ama korkuyorum sizce kullananlar deneyimlerini aktara ilie mi
Gaddar sevval_5481 8 aydır kullanıyorum birşey olmadı ama artı geri çekilme şeklinde yinede korkuyorum 😁
Ballibademin_21 sevval_5481 bu ay hiç korunmadım spiralliyim gebelik testi yaptım negatif şükür yani korunaklı bir tercih imiş spiral 😁
Bugleminannesi28 sevval_5481 1yil 2 aydır spiralliyim ve ekstra koruma yapmadık hamilede kalmadım çok çok memnunum spiralden
sevval_5481 Gaddar sadece spiralli mi peki yani onu taktırırsam eşimm korunmak istemiyor onada cesaret edemiyorum tek başına
Gaddar sevval_5481 yinede eşiniz de korunsun bence ne olur ne olmaz spiralle de hamile kalan var hiç bişi yüzde yüz çözüm değil maalesef
Diloooo Kızlar bende düşünüyorum ama nasıl korunaklı mı kullananlar birde adetli mi adet olmadan da takılır mı
Fatmanur1710 Bugleminannesi28 peki hiç içinize boşalma oldumu kusura bakmayın çok özel oldu ama çok korkuyorum ben
Eflininannesi12 Fatmanur1710 hiç spiral harici korunmuyorum. Yukarıda yazdım detaylı 18 ay oldu çok memnunum
kuzeyselin Doğumdan 1 buçuk ay sonra taktırmıştım hemen hemen hiç riske atamam valla 😃 spiral+geri çekilme bizimde
kuzeyselin kuzeyselin ve 5 ay oldu doğum yapalı hâlâ doğru düzgün regl olamadım arada ufak lekelenmeler oldu ama devamı gelmedi
Eflininannesi12 sevval_5481 ben regl olmadan taktırdım. İlk 2 ay sıkıntılı bir süreç kanaman olabiliyor. İlk başta nefret etmiştim ama sonra reglim düzene girdi. O kadar kolaylaştırıyorki hayatı çok rahat. Kafam rahat yok gibi miss 18 ay oldu
Eflininannesi12 Ve sadece spiralle korunuyorum. Geri çekilme falan yok bizde içime boşalıyor 18 aydır açık yazdım kusura bakmayın aklınızda soru işareti kalmasın diye