EmiReyyan maalesef benim kızım da bronşit oldu. Doktorun tam tanısı astım bronşit. Hiç evden çıkmadık, soğuk yemedi ama babam hastaydı ve ister istemez kızımla aynı ortamda bulundu. Geniz akıntısını fark ettiğim an doktorunu aradım ama izindeydi, tam yılbaşı zamanıydı. Ben de başka doktora götürdüm hatta çok önermişlerdi burda da. İlgilendi sağolsun ama önce sekrol diye bir şurup ve calpol verdi. Sekrol öksürüğünü balgamlıya çevirdi. 1 gün aradan sonra bebeğim daha kötü oldu. Geniz akıntısı aşırı arttı, nefes alamıyodu sürekli memeden geri çekilip nefes alma ihtiyacı hissediyodu. Öksürüğü balgamlı hale geldi. Sanırım şurupta idrarını asitlendirmişti ki idrarı hem kokuyodu hem de pişik gibi hafif kızarıklıklar olmuştu. Bu sefer kendi doktorunu aradım ama izni devam ediyomuş, yine aynı doktora gittim. Hastanede hava verdi hemen 20 dk ara ile. Evde kullanmamız için ventolin, budecort ve macrol yazdı. Şuan kendini ilk haline göre toparladı çok şükür ama geniz akıntısı ve öksürüğü geçmedi hafif şekilde devam ediyor. Size bir tavsiye vereyim naçizane, bebeğimin hep götürdüğüm doktoru daha önce böyle bi şikayetle gittiğimde direkt ventolin, budecort ve zaditen vermişti. Bronşite çevirmeden geçmişti. Bildiğinizden şaşmayın...