pasaklisinkukuli Kızım yqtaktan atlıyor koltuktan atlıyor her yere tırmanıyor asla hayırdan anlamıyor benden hiç çekşnmiyor biraz babasını dinliyor her an bişey olacak korkusu ile aklım çıkıyor
alinduhatg pasaklisinkukuli 20 aylık bızde öyleyiz duvara tırmanacak yakında üniteye çıkıyor koltuktan atlıyor sandalyeye çıkıp atlıyor masanın üstüne çıkıyor sabır Allahım
esmanuursss pasaklisinkukuli 3 yaş benimki de aynı gardolaba tırmanıp içine saklanıyor asla beni dinlemiyor yapma dersem inadına yapıyor henüz bi çözüm bulamadım bulan varsa dinleyim bende 😂
Bayancorek pasaklisinkukuli benimki de öyle 20 aylık, düşersen tutmam biliyorsun diyorum ki tutmuyorum da zaten oturup ağlıyor bir şey olunca kendi bilir müdahale etmiyorum pek
Alerjikrinit pasaklisinkukuli aynı ayda böyle başlık açmıştım. Hayır demeyi bırakın acil. Bana da öyle dediler ve doğru gerçekten. Hayır kelimesini hayatınızdan uzaklaştırın. Dikkatini dağıtın “hadi gel şunu yapalım “gibi. Dans ettirin bol bol. Enerji patlaması yaşıyor gibiler. Bence en kötü ay 18.ay ve civarı. Zamanla laftan anlıyor duruluyor. Sürekli anlatın eğer düşersen kafan acır canın acır falan deyin.
pasaklisinkukuli Bayancorek ben de tutmuyorum ama sonumuz hayrolaun tv ünitesini kaldırdım tırmanmasın diye
Aslicamm pasaklisinkukuli benim oğlum da öyle ben yakınlarında duruyorum düşerse tutmaya calisiyorum tutamazsam da yapcak bisiy yok kesfediyo kendince bi şeyler engel olamıyorum :)
Duyulurum pasaklisinkukuli üç yaştan sonra durdu bizimki. Tabii ki yine kazalar yaşıyoruz ve hala çok hareketli ama koltuktan yataktan kendini lap diye bırakmıyor.
Meri-Mel pasaklisinkukuli Biri bizi anlatmis 17 aylık , çılgın gibi🥴 Sürekli TV ünitesine çıkıp atlıyor inip çıkiyor ,koltuklar sandalyeler masalar tırmanıp iniyor bir de hasta sürekli terliyor cidden Rabbim yardımcımiz olsun 🥺