Gizemalix1 Kizlar 3 aylık bebeklerinize kaç cc mama veriyorsunuz ben 90 veriyorum ama bitince agliyo bidaha istiyo aç kalma süresini uzun tuttugum zamanlarda bı 30 CC daha veriyorum
Mrs_Sunshine Gizemalix1 Eğer istiyorsa ver canım her bebeğin beslenmesi farklı. Benimki de mesela sadece 60 cc bazen 90 içiyor 4. Ayı bitirdi 😖
Esraeymeneren Bizimde 3 ay 60 cc veriyorum 2 saatte bir aralarda emziriyorum ama çok az sütüm geliyor bende 90 mi yapsam diyorum ama mamayla sisen bebek olmasin diye ve midesini büyütmek istemiyorum hala bir gün sütüm yeter diye umudum var
Merveefemm Bende 90 veriyorum canım 120 lere çıkma derim midesi fazla büyümesin yoksa sürekli acıkır ağlar 90 cc verip ayağımda sallayıp uyutuyorum mışıl mışıl uyuyor
Guldas [bilinmeyen] Ben bu ayda 150 cc aptamil mama veriyordum. Sütüm yok denecek kadar azdı. Siz hangi mamayı veriyorsunuz?
hanifedog 90 biraz azmış doyana kadar ver demişti doktorumuz ben 120 cc kadar aptamil veriyordum 150 de içtiği oluyordu. siz hangi mamayı veriyorsunuz?
gzmarc Benimki 3 aylik sadece mama ile besleniyor gündüz 150 gece ise 120 bazen 150 içiyor 120 veriyordum 1 hafta önce kakasini yapmamaya başladı arttirayim dedim günde bir yapmaya basladi tekrardan 3 saatte bir veriyorum bu arada gece ise 5 saati buluyor