BENOYLEUYGUNGORDUMM mervelina1 5.5 aylıkken ara ara 10 dk falan koymaya başladım 3 ay kullanıp bıraktım
lamiakus 8 aylık . 1 bucuk aydır koyuyorum. Bi sorun yasamadık hepimiz onda büyüdük. Erkek cocuklarına biraz sıkıntı diyorlar.
ZeydsMom lamiakus oyle seviyorumki cocuklar bi o basa bi bu basa onla geziyorlar 😄 ama erkek bebek oldugu icin korkuyorum onermiyorlar. Esim de biz onla buyuduk bisey olmaz deyip duruyor
lamiakus ZeydsMom yani sizin tercihiniz ama gercekten hepimiz onla büyüdük son zamanlarda hersey cok abartılıyor
ZeydsMom lamiakus kac ayda baslasam parmak ucunda yurume tehlikesi olmaz bilmiyorumki. Burada bazi anneler yaziyordu parmak ucunda yuruyormus cocugu 1 bucuk yasinda falan hala devam ediyormus alismis. Doktora sorsak onermiyor hic zaten.
lamiakus ZeydsMom ben 7 aya gircekti başlattım gayet normal yürüyor hem cocuk daha özgür ve mutlu hissediyor. Arada elinden turup kendimde yürütüyorum daha saglam basıyor falan sıkıntı olmadı yani
Elsnazan mervelina1 9 aylıkken sürekli kalkmaya yürümeye çalışıyordu yürtec te çok rahat etti hep geziyor evin içinde ayakları yere tam basıyorsa kullanabilirsiniz ..