cicekannesi12 Kızlar günaydınnnnn 😍 kızımın bugün aşısı vardı ordan geldim kilosu 10.400 boyu ise 81. Sizinkiler nasıldı ? Biraz kızım minyon duruyor sizce gelişimi nasıl 🥰
annesininkurabiyesi cicekannesi12 10.900 87 cm oğlum erkekler biraz daha iri oluyor genelde bize tam ortalama dedi ne az ne fazla
benimbebegim cicekannesi12 Bizde 2 hafta önce olduk 10.800 kg 81 cm kızım sağlığı yerinde çok şükür gerisi önemli değil 🌸
cicekannesi12 Ayguzelsin1 olsun canım önemli olan sağlık ben sadece ayıyla uyumlu olup olmadığına önem veririm fazla kiloda gözüm yok 😍
cicekannesi12 Nacafa ama herkes minyon olacak diyip duruyor akrabamizin bir kızı iri yapılı ve ona gözümüz alıştı sanırım bizimki minik geliyor 😂
Evaninanasi cicekannesi12 çevre hep 1 yaşında 15 kilo çocuk görmek istiyor da ondan minyon diyorlardır 🤦🏻♀️ 19 aylık kızım. 18 aylıkken 11.300 dü kilosu. Doktor gördüğü an ağlama krizine girdiği için boyuna bakamadık 😂
Ilay1710 Bence bebeğinizin kilosu çok iyi. Benim kızım da 18 aylık 11.400 kilosu boyu 82-83 falan herhalde ağlamaktan tam ölçtüremedik😂