eli391_ Kapı komşuma tahta kurusu girmiş. Üç gün önce ilaçladılar gelen adam . Neyse şimdide bana diyor çarşaflarımı makinaya atarmsn . Dedim dolu ben sana haber veririm . Sizce eve getirip yıkasam bulaşır mı bizede . Bebeğim de var korkuyorum açıkçası
kahvepres eli391_ almayın cnm cünki özelikle carşaflara yumartalrnı bırakıyorlar yoksa asla kurtulamasn cok illet bişi
tasbebek eli391_ çok lanet bir bir böcek 1 kere ilaçlamayala geçmiyor allahım annemin evinde neler yaşamıştık çarşaf yıkamayı bırakın mümkünse yakın temas da bulunmayın da İnternet den araştırın geçti dense bile geçmiyor yerlişiyor uzun süre yaşaya biliyor ısırdığı yerler öyle şişip ağrıyor ki allahım yaşatmasın
Karakiz1 eli391_ Nie onun makinesi mi yok sizde ne işi var carsafın yıkamayın abla bebekten dolayı yıkayamam bizede bulasmasın derdim ben olsam manyak mı ne bok işi var yıkatacak sende
eli391_ tasbebek ay Allah korusun dediğiniz gibi bende çok korkuyorum bebeğimde var uzak durmaya çalışıyorum
eli391_ Karakiz1 valla normal bi günde olsa yıkar edeirm ama illet bi böcek öyle girdi mi kolay kolay çıkmıyor
eli391_ Uykusuzhergeceeee var da kendisi makinaya atmış çok doluymuş bütün çarşafların yıkanması lazımmş . Bende yıkamadm kaynanam gile gittim . Öyle kaldı . İlaçlama şirketini aradım bizzat bilgi aldım bu konuda . Adam diyor ki bi ilaçlamayla geçmiyor ölceklerini bildikleri için hemen yumurtalarını bırakırlar bi iki ilaçlanma seansı olması lazım kesin çözüm için
eli391_ Mdorukkk baya hemde gittim baktım alt komşuya vermiş yıkatmş . Onlarlada samimi ya . Benim şansım yok ben getirseydim bana bulaşırdı