Umutoglum Robot süpürge almayı düşünüyorum şimdilik roborox Q7 kullanan memnun olan var mı veya başka markadan memnun olan birde evde internet yok telefondan oluyor mu süpürge ler
Busra986532 Umutoglum benim annemn kardeşimin xiomi çok memnunuz günlük süpğrmeye birebir. Wifi olması lazım.
Okuyanbiranne Umutoglum telefon internetini tanımlanır mı bilmem bizim ev internetine bağlı eğer internet açık değilse çalışmaz valla elim ayağım eşim aldıpında kızmıştım boşa para diye ama inan çok kullanıyorum her gün
Ozooo Umutoglum evet Wi-Fi gerekiyor olmadığı zaman istediğin odayı temizletemiyorsun şart kesinlikle halılara takılmıyor halılarım orta kalınlıkta güzel süpürüyor
Esdoel Ben Katya Z kullanıyorum. Çok çok memnunum elim ayağım resmen Şubat ayında aldım şimdiye kadar 3 defa kendim süpürdüm. Normal süpürgeyi çalıştırmıyorum artık. Günlük ev süpüren biriydim hergun ama çocuklar sürekli batirirdi şuan çok rahatım
melek5996 Umutoglum ben xıomı mop 2 pro kullanıyorum çocuklu evde çok büyük kolaylık gerçekten günlük işimi hallediyor . Evde Wi-Fi olması lazım yalnız