Hanımlar merhaba, oğlum 2.5 yaşında kreşe on gündür başladı, her gün bir önceki günden daha iyi alışıyor. Kreşe baslamadan evvel aslında bozulmuştu uyku düzeni. Anneannesi bakıyordu kresten ve gün içinde ılık ballı su veriyormuş biberonla 1 çay kaşığı kdr bal atıyormuş . Çocuk bu ballı suyu gece bizden de istiyor haliyle alışmış, fakat hazırlayıp versem de biberonu fırlatıyor. Gece uyanıyor biberon istiyor hazırlıyorum içmiyor fırlatıyor dışarı çıkmak istiyor uyumuyor ağlıyor ne yaparsak yapalım sakinlestiremiyoruz. Amacı ballı su içmek değil ama durduk yere herhangi biseyden kriz çıkarıp ağliyor sebebini anlayamiyoruz uykuları kısaldı gece 23 de yatıyor 3 e kdr uyuyor sonra uyanıp aglamalar kendini yere atmaya çalışmalar neler neler, artık arabaya bindirip tur attiriyoruz öyle zar zor uykuya dalıyor ve öğlenleri kreşte uyumuyormus, normalde uyurdu o da gitti hepten. 2 yaş sendromu mu, kreşle mi ilgili ( kreşi sevmeye de başladı) anlamadik. çok üzülüyoruz anne baba olarak, ve tabiki komşu faktörü komşular rahatsız oluyor gece üçte ağlama sesinden, çok çaresiz hissediyorum günde 2 saat uykuyla ise geliyorum, kendimi geçtim oğlumda uykusuz kendini ağlayarak yıpratıyor ve zayıfladı gibi, bir öneriniz varmı :(