elifkinaci Kızlar bu zamanlarda bebeklerinizin üzerini neyle örtüyorsunuz gece. Malum petekler kapatıldı havaya göre evin içi bi serin bi sıcak. 6 aylık oğlum yorganla devam şimdilik ama ne çok ince ne çok kalın. Acaba gece üşüyomu terliyomu bilemiyorum
alinduhatg elifkinaci Gebze’deyiz yakıyoruz ona rağmen yorganı örtüyorum çünkü gece çok dönüp üstünü açıyor
Eslemfeyza Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul da petek kapatmak için erken bence bebekli evde. Benim peteğim 35-40 arası yanıyor uyurken ince müslin örtü örtüyorum sadece
elifkinaci Eslemfeyza Bursadayım. Evin yalıtımından dolayı iyi sıcaklığı. Kendime göre bakıyorum bazen baya sıcak oluyo ev bazen hafif serin oluyo. Gece emzirmeye kalktığım zaman hep terlemiş oluyorum
Eslemfeyza elifkinaci oda sıcaklığınız 22-24 arasıysa eğer atlet üstüne bi tulum ve çorap giydirip ince bi örtü örtmeniz yeterli olur çünkü terleyip soğudukları zaman üşüyüp hasta oluyorlar terlemedikleri sürece hiçbir şey olmaz sağlıkla büyütün inşallah 🥰