Beggg Mnli 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ nereye kadar uyumayacak illa uykusu gelince artık bayılacak ve böyle böyle emziksiz uyumaya alışacak biraz da annelerin bir şeyleri hızlandırmak ve uğraşmamak işlerine geliyor
linamelii Beggg ben damaksız kullanıyorum philips emziğinden baska tutmadı kızım damaksız 1 yaşa kadar kullanılabilir dedi ama ben 6-18 ay emziklerinide damaksız philips aldım 👍🏽
Mimmosumm Beggg hiç almaya heves etmeyin ben aldım pişman oldum 6-18 ay olanı ağzısına koyunca öğürüyor 15 aylık hala 0-6 ay kullanıyor
Mimmosumm Beggg evet ama alanların çoğu bebeği öğürmüş kullanmamışlar yorumları okudum yinede sipariş vermek istedim bende sizin gibi her bebek bir değil dedim maalesef benimki de tutmadı emzik ucu çok büyük 0-6 aya kıyasla
Beggg Mimmosumm bebeğiniz kız mı erkek mi? İkilemde kaldım şu an,0-6 ay ne zamana kadar idare edebilir ki damak ve diş sağlığı için ayına uygun alınması gerektiğini yazmış bazı arkadaşlar
Mimmosumm Beggg bebeğim kız eğer alırsanız 6-12 ay uyumlu alın 6-18 aşırı derecede büyük ben denedim çok büyük hissettim bebekler nasıl zorlanmasın
cemilolabilirmi Beggg emzik 1-2 ayda bir değişmesi lazım tam süresi üzerinde yazar. Boyutu değişiyor çocuğun ağzına göre. Vakti gelince değiştirirken büyük alırsınız yoksa katı kural değil yeni aldıysanız 1-2 ay içinde değişse de olur