tuqceeeee Kızım 11 aylık biraz tontiş henüz emeklemedi uğraşıyo ama olmuyo bende zorlamak istemiyorum ama eşimin ailesi takılmış başkalarıda dahil emeklese öyle etse böyle etse 😤 takmıyım diyorum ama olmuyo darlıyolar insanı🧐🙄🙄
Sevemr tuqceeeee oğlum 11 aylıkken sürünmeye başladı ilk defa. Bazıları da emeklemeden direk yürüyor.
karadenizl tuqceeeee Hayır her çocuk emeklicek diye bişe yok büyük oğlum emeklemeden yürüdü hatta yürüdükten sonra emekledi 😂
MadamMommy tuqceeeee Benim bebeğime 4 aylıkken dönmüyor mu dediler 6 aylıkken emeklemiyor mu dediler kıyaslama yaparak başka çocuklarla ben de benim kızım prenses kendini yormuyor gerek duymuyoruz dedim kestirin atın en azından iciniz soğuyor biraz daha 🤭Şimdi 10 ay bitecek kimse bir şey diyemiyor döndü de emekledi de yurumyor mu diyemiyor kimse.
Unicorn67 tuqceeeee 8.5 aylık bebeğim emeklemeye bile uğraşmıyor 🤣 dönmeyi de geç keşfetti zaten ama bunlar onemsizmis millet diyor ayağının ustune bastır doktor diyor bastırma bacwklari çarpık olur yani demem o ki çok takılmayın millete doktorlardan iyi bildiklerini saniyorlar hayır daha iyilerse biz niye doktora götürüyoruz bu çocukları
Nzmyshn Emeklemek bir gelişim basamagı degil benım kızımda 9,5 aylık emeklemıyo kimisi 10 aylıkken yürüyo her bebek farklı,emeklemeden yuruyedenilir
ikievlat tuqceeeee Kızım 10 aylıkken emekledi ne zman emeklicek dediler sonra 15 aylıkken yürümeye başladı ondan önce ne zaman yüricek dediler şimdide konuşmasına taktılar insanları memnun etmek zor bacım boşver belki senin bebiş emeklemeden yüricek ❣️ha dişlerden bahsetmiyorum bile 😂😂
kubraphoto tuqceeeee benim oğlum asla emeklemedi 9 aylık yürüdü yürüyordu ortada pat diye poposunun üzerine düşünce kalkamıyordu veya sürünemiyordu yani her çocuk farklı ilerler zorlamayın gelişme yönü ne tarafa yöneliryorsa sizde bu konuda ona destek olun çocuğunuzu başkalarıyla kıyaslamayın