egeninmother Selamlarrr , Misafir olarak bir dönem Çorum da kalacağız bebeğim 4. Ay kontrolünü Çorum da yaptıracağız en iyi çocuk doktoru öneriniz nedir ?
Eced egeninmother özel hastane de engin bey Devlet hastanesinde gökçe hanım ikisinin üstüne asla tanımam
pandarento egeninmother merhaba elitparkta Mehmet açıkgöz doğumdaki bebeğimin doktoruydu aynı zamanda eşimin akrabasının bebeğinin doktoruymus bebek kanser hastasıymış bir tek Mehmet bey anlamış farketmiş hastalığını hemen yönlendirmiş Ankara’ya
Eced egeninmother Fatih Sarı iyi diye bende çok duydum ama engin bey de iyidir madem rutin kontrol devlet hastanesi gökçe hanıma gidin Cook iyi
egeninmother pandarento bunları araştırayım da aslında normal ay kontrolü bu kadar detaylı düşünmem normal ni bilmiyorum 🤷♀️ yanağında sadece egzama gibi birşey oluştu onun için doktoru önemsiyorum
pandarento egeninmother benim bebeğimde de egzama tarzı bişey başlamıştı gözlerinde yanaklarında kulak arkası derken atopik olduğunu söylemişti Mehmet bey alerjik bir bebeğim var🥹umarım gönlünüze göre bir doktor bulursunuz 🌸