Annekizcicileri aylizinannesiiii bende 11 eşimde 13 var kamerası daha düzel cekıyor ozellıkle sinematık video çok güzel
ArvenMom aylizinannesiiii alınabilir ama biz apple çalışanı olarak yeni seri yada yeni seri değilse de bi önceki serisinin alınmasını tercih ediyoruz çünkü yeni seri çıktıkça bi öncekilerin yavaşlaması kasması çok oluyor ben 14 pro max kullanıyorum şimdi 16 pro max satışa çıkıcak ona geçicem
birbeyazoglanbirkarakiz Iphone ya her türlü alınır 😅 sağlam, kullanışlı telefon bence iyidir, param olsaydı ben alırdım yani 😊
aylizinannesiiii birbeyazoglanbirkarakiz ben android kullanıyorum iPhone alisabilir miyim bilmiyorum peşin veremem diğerleri çok pahalı en uygunu 13 diyorlar
aylizinannesiiii busenihicalakadaretmez benim android telefonum ama 13 pembe var diye çok hoşuma gitti almak istiyor gibiyim bilemedim
Busrak2 busenihicalakadaretmez 13 yakın arkadasım kullanıyor 14 ben kesinlikle 14 daha net canlı fotograf çekiyor
birbeyazoglanbirkarakiz aylizinannesiiii kullanımı çok daha güzel 2 sene önce ıphone vardı bende 4 sene kullandım sonra o marka biraz pahalı geldi alacağım zaman çok param da yoktu androide geçtim ama o telefonumu halâ çok özlüyorumm 😊 alışırsınız merak etmeyin, zamanla öğrenirsiniz ne olacak uzay mekiği değil ya sonuçta ☺️
_YanakReisinAnnesii aylizinannesiiii sen bensin 😂bende şubatta aldım ve inanılmaz çabuk alıştım telefona bende çok tereddüt etmiştim . Şuan da android çok farklı geliyor mesela iPhone daha kolay geliyor. 13 kullanıyorum memnunum.
busenihicalakadaretmez aylizinannesiiii bence alın iphone telefonlar geneli güzel. 15sıkıntılı diye duymuştum ama genelde 11 ve 13 çok tercih ediliyor.
Sulennn aylizinannesiiii Şuan fiyatını bilmiyorum ki. 2 yıldır kullanıyorum. Çok küçük değil yani elimi açınca işaret parmağımın yanından baş parmak ayrımına kadar boyu var çocuk uyuyor yanımda da böyle ölçtüm :D söslaşaşaş
aylizinannesiiii Annekizcicileri bende heves ettim ama evde de o kadar gerek var mı lükse diye içimden geçiriyorum bilemedim ki
aylizinannesiiii busenihicalakadaretmez 11 güncelleme gelmeyecekmis galiba ama 13 baya ilgi görüyor tiktokta pembesine denk geldim çok sevdim ama evde o kadar para verilir mi lükse mi kaçıyorum bilemedim
aylizinannesiiii Sulennn çok tatlısınız çok teşekkür ederim kullanışı iyi mi android kullanıyorum çünkü emin değilim iosa
aylizinannesiiii ArvenMom ben o kadar parayı bir araya asla getiremem taksitle filan anca alabilirim 13 ü zar zor😂😂
2lokummannesiii aylizinannesiiii İphone tek geçerim senelerdir kullanıyorum. 5sle başladım 6-7plusta kullandım şimdi 14 promax kullanıyorum memnunum. Zaten kamerası bile yeter. Alışma korkun varmış buna alışınca başka telefon istemeyeceksin emin ol.
aylizinannesiiii 2lokummannesiii çok lüks gibi geliyor bir yandan fiyat olarak android de alıştım sorun olur mu bilemedim
tombikdonerkankasiiskender Ben 13 kullanıyorum gerek boyut gerek kamerası çok iyi işlevselliği hızı zaten ıphone da tartışmaya kapalı 5 sene telefoncuda çalışmış biri olarak android pişmanlıktır diyorum 😂
aylizinannesiiii tombikdonerkankasiiskender ay pembe rengini gördüm tiktokta çok hoşuma gittiii kullanımı nasıl 💞💞
AlinaEmreHan1 aylizinannesiiii 11 çok eskidi artık onu almanın bir anlamı yok. En düşük 13 alın 13 ten düşüğünü almayın
Sulennn aylizinannesiiii kesinlikle geçin bu enflasyonda önümüzdeki ay kar edersiniz geçin ve rahatı görün :D