benbiranneyim123 Bebeği ikizler burcu olan varmı kizlar nasıl özelliklerini şimdiden belli ediyormu bizimki 1 yaşında ve gerçekten şaşırtıcı ama özelliklerini belli ediyor anı duygu degisimleri güleryüzlülük inatçılık hepsi var maşAllah 😅🤦♀️🙈
Meli1 benbiranneyim123 30 mayis dogumlu 11 aykik bebegm cok guler yuzli ama bi anda aglamqya gidio ne istediğini asla anlamiyorum
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Kızım ikizler ♊ Gülerken ağlıyor, ağlarken gülüyor, kızım sen az önce gülmüyor muydun diyorum 😊 Bizmkide 1yasına girck
benbiranneyim123 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ay aynısı yaa psikolojimle oynuyo resmen ne istediğini ne düşündüğünü kestiremiyorum 😃
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala benbiranneyim123 dimi ya. Mesela oğlumun ne istediğini fln bilirdm ama kızımın ne istediğini fln hiç bilemiyorum. “Kızım ne istiyorsun” diyorum
tosbiksmoms benbiranneyim123 aslinda koç burcu kızım da öyle ben ikizlerim ve aynı özellikleri tasiyoruz o da aynı duygu değişimi yaşıyor falan ama ben kendimden alişkinim😀
bikupakahvee benbiranneyim123 11 Haziran ikizler Bugün ağlarken video çekmeye başladım fark edince gülmeye başladı 🤣 bazen çok sinirli bazen çok pamuk ve neşeli bazen mutsuz ay ben anlamadım gitti ama genelde kendi halinde sakin minik cadım💜🥹
benbiranneyim123 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bende aynı durumdayım üzgünmü yoksa mutlumu hiç anlamıyorum çok çabuk sinirleniyo sabırsız 😃
Selimoglu10 ikizleretakke benim de öyle 🙈 hem kendileri ikiz biri kız biri erkek hem burçları ikizler 🤗 yükselenleri de aslan 🙈 duygu durum değişikliklerine yetişemiyorum yeri geliyor. Bazen kaç kişiyle bir arada yaşadığımı hesaplayamiyorum 🤭
fifi48 benbiranneyim123 evet oğlum 11 aylık hem burcu hem yükseleni ikizler yani tam anlamıyla hakkını veriyor:))) çok ani duygu değişimi oluyır
benbiranneyim123 fifi48 bizimkininde yukseleni aslan ikisi birleşince dehşet bisey cikiyo bende tam tesi başak burcuyum uyumlu bir insanım bu uyumsuzluk beni mahvediyo 😂😂