birkizannesi-35 Kızım 2 aylık bir aydır pamukçuğu geçmiyor karbonatlı su ile siliyorum damla verdi doktor onu da uyguluyorum neredeyse bitecek o da. Ama geçmedi
sagopakajmerap birkizannesi-35 oğlumunki de ilaçla geçmedi. Karbonatlı suyu beze damlatıp sildim sürekli. Ama hassas siliyormuşum birazcık bastırınca o pamukçuklar çıkıyor. Ben yapamamışım annem yaptı 2 güne geçmişti. Öyle mi yaptınız?
birannebircocukk birkizannesi-35 adı ne dr verdıgı damlanın bizde de oldu eczaneden aldım direk kesti mememde de vardı karbonatlı suyla mememi sildim o süreçte
senemtemur birkizannesi-35 sizde her emzirmede göğsünüzü silin bebeğinde ağzını her emzirme öncesi silin inşallah geçer 1 subardağına 1 çay kaşığı karbonat atıp sürekli siliyordum ben
Birprensessannesii birkizannesi-35 benim kızımın da zor geçti ara ara siliyordum bir zamandan sonra bıraktım bir huzursuzluğu falan yoktu sonra kendiliğinden geçti
birkizannesi-35 sagopakajmerap parmağıma gazlı bezi dolayıp karbonlu suya batırıyorum. Dilinin önleri ok ama arkaları silemiyorum. Fazla bastıramıyorum