Umutoglum Bebisime ilikli kemik suyu hazırlamak istiyorum internette 8 saat kaynatın diyo daha önce yapan var mı o kadar kaynatılır mi ya 🤦♀️ suyu kalmaz ki yapan varsa bi yardım etsin 😁
slnrcn Umutoglum kısık ateşte kaynatılıyor ben de 12 saat diye okumuştum. Az su ilave edebilirsiniz azalınca
Umutoglum [silindi] 🤔 gerçekten o kadar kaynatiliyor muymuş ya 🤦♀️ peki neden o kadar uzun süre kaynatiliyor ilikleri tam çıkması için mi
Umutoglum slnrcn kısık ateşe koydum şuan 3 buçuk saattir kaynıyor suyu da azaldı inşallah cam ocak patlamaz 😁
[silindi] Umutoglum evet yoksa ilikler icinden tam cikmiyo ve kemikteki vitaminlerin minarellerin kolajenin tamaminin suya geçmesi icin uzun sure kaynatilmasi gerekir 😉
Umutoglum slnrcn 6 saat küçük ocakta kısık ateşte kaynadı ilikler çıktı daha da fazla kaynatmadim ilikleri de suya çıkarıp blend edip buzluğa attm daha vermedim
kereminannesiyim Gzdnr17 ben de yapmak istiyorum tam tarif verebilir misiniz kemik hayvanın neresi olmalı bu önemli mi
Gzdnr17 kereminannesiyim ilikli yeri olacak İçine ben sarımsak soğan tane karabiber defne yaprağı tuz atıyorum Sabah erken kalkıyorum zaten açıyorum altını en kısıkta kaynıyor 8 saat