Noname987 Kızlar ek gıda dışarıya çıktığımızda kolay olsun diye bir büyük bir küçük bu termoslardan almayı düşünüyorum kullanıp memnun kalan var mı bu markanınkini
shibalba Noname987 üsttekini kullanıyorum,memnunum Ama bölmeli alsam iyi olurmuş ya da bir tane daha termos Ayrı iki şey koyamıyorum
hulyacakahve Noname987 üstteki den var ben de muhteşem ısı koruması. Kesinlikle alın derim ☺️☺️ ben de bir de alttakinin büyüğünden var mor renkte. İkisinden de memnunum ben ☺️
Bafrapidesi Noname987 baybplus kullaniyorm cok cok memnunum 10 saate kadar sicak tutuyr belkide daha fazla buyükluk olarak cok ideal buyük almak herzmn iyi bence uzun sure kullanilabilir
Noname987 _tuuggcce_ boyu yeterli mi peki sadece kücük alsam yeter mi yani ya da iki tane küçük alacağım ya da bir büyük bir küçük 😂
Yarim_Kilo_Kiyma Bende bugün sipariş verdim. Görümcem kızlarına kullanıyor. Okula yemek götürüyorlar, uzun süre sıcak tutuyormuş. Bende çoçuklar için aldım. İşe giderkende ben kullanırım inşallah 😬
mmellissa Noname987 benmde aklıma girdiniz gideyimde sipariş edeyim😂 dışarı parka falan giderken tek çeşit yemek koymak için guzel olur bence boyutuda bebekler cocuklar için yeterli olur ama iki çeşit yemek varsa iki tane lazım olabilir
_tuuggcce_ Noname987 bence boyu ideal. Bebeğim 8 aylık şu an bize bayağı yeterli geliyor. Ben özellikle sıcak yiyecekten ya da sudan ziyade meyveli yoğurt falan alıp çıkıyorum. Sıcaklarda yoğurt dışarıda bozulmasın falan diye. Muzu bile karartmıyor içinde çok iyi oluyor. Tavsiye ederim 🥰
Noname987 mmellissa Suan ikincisi yüzde elli indirimli de ben de alıcam hemen karar veremedim 😂 piknikte falan da güzel olur ömür boyu kullanılır bence ya
mmellissa Noname987 evet pikniklerde parklarda yazın mesela memlekete giderken uzun yolda falan baya iş görür😂
Noname987 Kuzeynepp bende stanleyin sıcak su termosu var matara tarzında o yüzden böyle yemek koyabileceğim daha geniş çok derin olmayan bisey istiyorum
Noname987 shibalba Ben de ikincisi yüzde elli indirimli olunca iki tane alayım dedim ya ama iki tane ihtiyaç mı ondan emin olamadım tekte yeter mi yoksa
Noname987 _tuuggcce_ benimki de 8 aylık 🙈 İkimci indirimli olunca iki tane alacağım o zaman iki küçük mü almalıyım sizce