agzimizintadikacmasin Ee011 çok kalıcı değil kalıcı istersen lilyum kullan Yumoş mavi Peros mavi Bingo kırmızı kullan sonra bana dua et💐💐💐
Yhmerve Ee011 sakura kullandım denemek için ama yumoş çok yoğun ve ağır olduğu için pek sevemiyorum. Bingo da kuzumun kokusu diye yumuşatıcı var mavi ambalajlı mis gibi kokuyor ferah ve temizlik kokusu gibi
atesbocekimm Ee011 Yumoşun hemen hemen hepsini kullandım ama kalıcı gelmiyor yani yıkandıktan sonra mis gibi koksun dersen Bingo öneririm
Ee011 agzimizintadikacmasin diğerlerini kullandım ama yeni çıkmış galiba o yğdeen karar veremedim alırken 😀😀
Ee011 atesbocekimm hepsini kullandım aslında ama maalesef yumoşun yerini tutmadı hep mavisini kullandım ama diğerini merak etmiştim
Elonice Yumoşun pembe olanı orkideydi galiba aralarında en kalıcı o hemde cok guzel kokuyor. Lilyumunda kokusu cok guzel ama o hic kalici degil bence
Gzide32 Ee011 aşırı güzel kokuyor ama kullanmadım boykot ürün olduğu için elimdeki stok bitince bingo kırmızıya geçtim güzel ama yaz için ağır kokulu elimdeki bitince pembe bingoua geçeceğim
livanurvealpinannesi61 Ee011 boykot ürünü yumuş ben almıyorum artık. Bingo peros abc alabilir siniz. Peros beyaz olan ve sarı olan çok kalıcı. Bingo serisi de öyle abc mor ve pembe güzel.
Themom_ Ee011 Bence kalıcı yani ben ütülerken o kokuyu alıyorum bir de son 15 dk kala koyuyorum yumuşatıcıyı buram buram kokuyor😍 Sakura, şakayık ve hanımeli yumoşta favorim Kırmızı, pembe ve sarı da perosta favorim
Yuse Yumuşatıcı fazlasıyla zararlı kimyasallar içeriyormuş en son o alınıp durulama yapılmıyormuş ve pek çok sağlık sorununa uzun vadede tabi sebep oluyormuş bunu öğrendiğimden beri kullanmıyorum şöyle yapın bence: yumuşatıcı bölümüne beyaz sirke ve lavanta yağı döküyorum mis gibi kokulu oluyor çamaşırlarım
Ee011 Yuse biliyorum BİLe bile de kullanıyorum 🙈 lavanta yağını aldığımız yer varmı elimde bir kutu var bitince denerim