9-Meva-28 Kizlar alışveriş yapan var mı aranizda, nasıl oluyor sipariş kargonun gelmesi vs bilgi verir misiniz, almak istediğim şeyler var ama cesaret edemedim açıkçası bir de fiyatlara çokça sasirdim şüphe bıraktı içimde
6158alp 9-Meva-28 ablam çok alışveriş yapar ordan ama bi kere hamur yogurma makinesi aldı boş kutu gönderdiler ondan sonra daha almadı. Ama kulaklık kıyafet ayakkabı aldı onlr geldi
ahlelele_ahlelas 9-Meva-28 ben çok alışveriş yapıyordum oradan. Genelde takı saat falan alıyordum. Yurtdışından geldiği için 2 ay falan sürüyordu gelmesi. Ama bazı ürünler gümrükten geçemiyor geri dönüyor. Mesela makyaj malzemeleri gibi. O yüzden gelmezse üzüleceğiniz paralar vermeyin. Dolar ucuzken bedava gibiydi 1 tl ye telefon kılıfları ekran koruyucu filmler alıyordum. Ama dolar yükseldikten sonra alışveriş yapmayı bıraktım. Eskisi kadar mantıklı gelmiyor.
delirmeceler 9-Meva-28 5 senedir beklediğim siparişlerim hala uçakta gözüküyor gelmediği durumlar oluyor sanırım fiyatla alakalı ben pek güvenmiyorum
Ay-Bek 9-Meva-28 evet para yandı. Bazen de aldıklarım eksik geliyordu bir daha aman bir şey almıyorum
sadekahve_bitter 9-Meva-28 üzerine vergi ve kargoda ekleniyor Bazen gümrükten dönebiliyor Bazeb gümrükte kalıyor ek vergi oluyor Bi dönem alışveriş yapıyordum vergiler aşırı yüksek
durakkk Eskiden bende yapıyordum şimdi fiyatlar çok yükseldi vergi artı gümrük parası o yüzden almıyorum
9-Meva-28 durakkk sitede görünün fiyatlar dışında 80 kusur kargo bedeli yazıyordu bunun harici gümrük vs ücretleri mi var
Zlm 9-Meva-28 ben aldım birkaç şey bilgi geliyo zaten kargoda bilmem ne falan diye siz aldım diye onaylayana kadar para satıcıya gecmiyo
tubiiik_ 9-Meva-28 ben yapıyorum bebek arabası aldım ordan 70 gunde geldi canta aldım 60 gunde geldi hiç bi sorun yaşamadım 70 gunde geldigi için bana devamli bildirim geliyordu elinize ulaşmadıgı taktırde paranız iade olucak diye cok şükür geldi
9-Meva-28 MnkKrtl yaa bir diyorum alayım bir taraftan da güvenemiyorum bakalım esimle karar veririz artık çok sağolun teşekkür ederim 🤍 tubiiik_ sadekahve_bitter durakkk
MnkKrtl 9-Meva-28 benim eşim alışveriş yapıyo bayadır aldığı herşey geldi sadece uzun sürüyor 1-2 ay falan. Benimde beğendiklerim var şimdi üyelik acıcam yeni kayıt olanlara baya indirimli şeyler var çünkü