Aslında hiçbir şey değişmemiş müfredatlarda . Saçma sapan bir konu eklenip bir konu çıkarılmış . Kafalarına göre konuların sınıflardaki yerleri değiştirilmiş . Eğitimin en büyük sorunu sanki müfredattı . 45 kişilik sınıflarda eğitim olmuyor maalesef . Onun yerine okul sayıları arttırılsa . Her okul bir spor akademisine bağlansa . Çocuklar gidip belli saatlerde yüzme , beden eğitimi , savunma sanatları , cimnastik öğrense . Her öğrenci en azından bir enstrüman çalmayı öğrenebilse . Bir dil öğrenebilse . Değerler eğitimi dersleri olsa .Dört duvar arasında çocukları 6 7 saat okulda tutmakla eğitim olmuyor maalesef . 12 yıl okuyup kaç defa deney yapabildi ? Laboratuvar görebildi ? Bir dili ne kadar öğrenebildi ? Bir yeteneğini keşfedebildi ? 12. Sınıf öğrencilerimi görüyorum . Okadar mutsuz ve umutsuzlar ki … Okul kantinlerinde sağlığa zararlı onlarca şey varken integral olsa ne olmasa ne. Sadece gündem değiştiriyorlar . Asıl sorunlar çok farklıyken uğraştıkları şeylere bakın . Ben de öğretmenim ve 45 kişilik sınıflarda eğitim verimli olmuyor maalesef .