Dedektifgadget kafamdakifazlalik evet tabiki ağlıyordu tutmak istemiyordu iki günde hafiflemişti mutlaka kullanın
Lina2007 kafamdakifazlalik doktora gidin bi ilaç veriyor onun sayesinde geçti 1 ay sürdü meme ve mama reddi
leylatlbs kafamdakifazlalik merhaba bebeğiniz kaç aylık? Benim bebeğimde 4 aylık bende bi haftadır huzursuz diyodum bende geç fark ettim ka rbonatlı suya başladım. Göğsünüz ün ucu ağrıyor mu? Benim aşırı hassasiyet oldu
nnidua kafamdakifazlalik pamukçuk meme reddi yapmaz ki en azından ben bu ype biliyorum bizimde vardı ama öyle bişey olmadı
mihriban0 kafamdakifazlalik benim oğlum bugün tam üç aylık oldu ikinci aydan itibaren meme reddi yaşamaya başladık sürekli yapmıyor ama günün bazı vakitlerinde asla tutmuyor daha önce burda yine post açılmıştı iki aylık bebeklerde meme reddi sık görülüyor sanırım ayakta emzirme bizde işe yarıyor
kafamdakifazlalik mihriban0 evet bende de işe yarıyor dediğiniz gibi belli saatlerde yapıyor ama memeyi de aramıyor , normalde 3aydan sonra oluyor sizde de erken başlamış Allah yardımcımız olsun ya
elmaliturtam kafamdakifazlalik sizde memenizi her emzirmeden önce karbonatlı su ile silip öyle emzirin doktorumuzun tavsiyesi idi inşallah hemencecik geçer
kafamdakifazlalik elmaliturtam bugün doktora gittim çok ilerlememiş dedi galiba reddimiz emzik yüzünden oluyor 😔