yirmiikikasim23 erenimm kiiizz yanlis yazdim 22 kasim hahahha 😀😀😀 ya cok hastayim kafam gitmis iyimi.neyse 1 gunmus bisey olmaz gun icindede bir takim mizmizliklar aksiyon tutku komedi hersey var😂😂
erenimm yirmiikikasim23 😂😂😂 bebeler kafa bırakmıyor insanda. Bizde sürekli vakit geçirmek için uğraşıyoruz, buaralar havalar bozdu dışarı çıkamıyoruz malesef
yirmiikikasim23 erenimm hele buralar evimde kapkaranlik ikimizde sıkılıyoruz valla evde sarki soyluyorum hisirtlili kitaplarla hikayeler ama aynisi olunca bakmiyo bile 😀 kalkmaya calisiyomu senin bebis
erenimm yirmiikikasim23 evet kalkmaya çalışıyor arada destekli kucağımda oturtuyorum uzun süre yatınca mızmızlanıyor 😁 siz oturtuyor musunuz
yirmiikikasim23 erenimm bizimki baya zorluyo kalkmak icin ellerinden tutup kaldiriyorum bagiriyo yoksa 😅uykulari nasil dis cikardimi
end alparslan38 maşallah rabbim çocuklarımızı bizlere bağışlasın 37 haftalık doğdu prenses elisa hanım😅sabah saat 10:42 de
aycanilgun Sevemr aayyy :)) kızımla aynı gün doğan bir bebekle karşılaşmak ne güzel geldi 🥳 bebeğiniz kız mı erkek mi