aslaniim 2 ay 14 günlük bebeğim var 3 gündür sadece sabah yeşil renkte ishal gibi kaka yapıyor neden olabilir bilgisi olan varmı ? Ateşi yok midesi ağrıyor gibi çok kusan bi bebek değil ama dün 2-3 defa kustu 😩
gncglozclk aslaniim üşütmüş olabilir karnına sıcak bez koyun ben 2 bucuk ay koyunca buyuk agız mendilleri koydum surekli karnı sıcak kalsın üşütmesin diye 🥹kakasını da yeşil ve sıvı olarak yapmaya kusmaya da devam ederse bı doktora gorunun gecmıs olsun 🥹
aycavera aslaniim ilk sütü çok alıyordur. Benim de bebeğim ön sütü gün içinde çok içerse kakası yeşil oluyordu. Kakada kan veya mukus yoksa korkulacak bir şey değil
kahvelisianne aslaniim direk hastalık olarak yada alerji olarak yazmışlar ama Yeşil şarj kaka normal bir bebek için emiyorsa on sütü çok almıştır sindiremeden çıkmıştır mama alıyorsa zaten o renklerde oluyor kusmasi normal fazlasını atmıştır yada reflü olabilir eskiler üşüttü der ama direk üşüttü yada alerji demek çok yanlış
melekkannesi aslaniim canım bir doktora götür gaita testi yaptır benimde 1buçuk aylıkken kızım öyle oldu sürekli yeşil ishal kusma ve karnından gurultu sesleri geldi sürekli ağlıyor su bizaman sonra emmeyi bıraktı Ama benimki günde 7 defa felan ishaldi ilk başlarda az su sonradan çoğaldı ve çocuğu bayılacak kıvama getirdi götürdüm ilk testlerde çıkmadı sonra Zeynep kamil hastanesinde çıktı rota virüsü kapmış 1hafta hastanede serum desteği verdiler atlattık çok şükür endişelendirmek istemem inşallah ufak çaplı bir üşütmedir ama ihmal etme su kaybı yaşamasın en önemlisi bu bi doktora götür.
dmlagnr Karnını usutmus olabilir , mukuslu ise süt alerjisi olabilir , ikisi değilse umarım kulak ağrısı değildir
yenianne9087 dmlagnr merhaba benimde bebeğimde yeşil kaka ve kusma var da kulak ağrısıyla bağlantısı nedir öyle olsa huzursuz olur mu
melisa09 Normalde de kakaları sıvı ve yeşil olmuyor mu zaten o aylarda benim bebeğin dün hatta sabah açık yeşilken akşam koyu yeşil geldi doktor çok takılma renklere çocuk huzurluysa demişti
aslaniim melisa09 normalde sarı benim bebeğimin bi kaçgündür rengi değişti ve huzursuz ondan endişeleniyorum
melisa09 aslaniim benim bebeğimde 2 buçuk aylık yeşil sarı her ton yapıyor bazen çok sıvı köpürerek karnını sıcak tutun arkadaşın dediği gibi ön süt çok alınca da oluyor
kahvelisianne aslaniim zaten çocuklar yeşil yada sarı yapar önemli olan bina eşlik eden ateş kusma kaka sayısı 12 13 olursa mesajla çocuk halsiz olursaa
aslaniim melekkannesi evet götüreceğim çok fazla gün içinde kakası yok ama göstermekte fayda var umarım sadece mide üşütmesidir , sizede çok geçmiş olsun 🙏