sibe_125 4 ay 25 günlügüz, gece hiç uymuyor, kaçta uyutursam uyutuyum gece 2 de kalkiyo 5e kadar uyumuyor, çok zorlanıyorum okula giden kızım var bide , Gündüz uyanık tutuyum gece uyusun dedim değişen bişey olmadı, yardımcı olucak var mı fikir verin 🙈
Gakkoyenge sibe_125 Gündüz uyanık tutuyum gece uyusun hatanız burda gündüzde uyuması lazım gecede eğer siz gündüz uyutmazsanız gece uykusu aksar uyku pencerelerine bakabilirsiniz 4 aylık artık gece gündüz bilmesi lazım saatleri ayarladıktan sonra sorun yaşamazsınız büyümüş çünkü
Tubaa234 sibe_125 gündüz uyku saatlerini düzenleyin benimde 4,5 aylık oğlum var uykuları biraz sorunlu , sabah ya 7 de ya 8 de uyanır . 7 de uyandıysa bir sonraki uykusu 9 da olur . Yani uyanıklık süresi 2 saat . 2 saat uyanık sonra uykuya geçer . Günde toplam 4 uyku yaptırıyorum . Gündüz bebek iyi uyursa gece de iyi uyumaya başlar . Gündüz uyanık tutmayın .
karadenizl sibe_125 hiç bişe fayda etmiyo cnm ne yaparsan yap değişmiyo zamanla düzeliyor sonra tekrar bozuluyor 4. Ayımız berbat geçti tam rahat ettim dedim bu sefer de döncem diye uyuyamıyo çıldırıyorum Bnmde okula giden çocuğum var hemde sabahçı küçüğü uyuyo diğerine kalkmak zorunda kalıyorum Sadece sabır diliyorum