deletedmom111 ben almadım ama buradan okuduklarım kadarıyla kızıma uygun bırseyler yapmaya calıstım. Hıc sallamadım kızımı sımdı 4.5 aylık. Son ıkı uc haftadır kucağıma alıstı ya emerken uyuyor yada kucagımda ılerı gerı yurursem uyuyordu. Bir annemız yazmıstı odasına götürüp uyumasına saglamayı. Once yatagına koydum ( yatagını sevmıyor da olabıkır benımkı oyleydı besıkten buyuk yataga gectık) emzıgını verdım yanına oturdum ama suratına bakmadım. Baya ses cıkardı aglar gbı. Bekledım sureklı eger siddetlı aglasaydı sakınlestırıp gerı koyacaktım. Benımkı o denlı aglamadı sag sol derken bır destek aradı ellerınde. (Elını tutuyorum genelde emzırırken ) ellerını tuttum hemen uyudu. Aksam bıraz daha zor oldu dırendı yıne aynısı gbı ılgılenmedım uzandım yanına suratımı gormeyecegı sekılde , ( sabır gercekten bu noktada onemlı) elını tuttum dırendı. Emzırdım aglamaya devam ettı. Yerıne koyup elını bır daha tuttum oyle uyuyakaldı en son. Bebegınızın yası , durumu nasıl bılemem ama belkı bunlardan sızde bebegınıze uygun bırseyler bulabılırsınız.