sellmaa Hanımlar bebeğim benim 40 günlük mama kullanıyoruz, 1 kutu mama ne kdr süre gidiyor asagı yukarı merak ediyorum sürekli mama kullananlar bilgi verebilir mi
esra_12 sellmaa biz sürekli mama kullanıyoruz şuan 6 aylık 800 gramı 3 4 günde bitiyo bazen 5 ek gıdaya da başladım birde yemesine bağlı
kbrakrdag sellmaa 400 Gr mama 1 hafta gidiyor 19 günlüğüz. Ama gün geçtikçe daha fazla yiyor 40 ona kadar nasıl olur bilemiyorum
sellmaa limonzeytinmom benim bebiş 4 günde bitiriyor merak ediyırum bende en az 1 hafta gider sanıyordum
sellmaa esra_12 biz 40 günlüğüz mama kullanıyorum 4 günde bitiriyor normalde mama 4 5 saat tok tutar diyolar ama 2 saat de kesin acıkıyor ağlıyor bebeğim veriyorum bende
esra_12 sellmaa ilk dogdugu zaman üç satte bir ya da iki saatte bir şuan 6 aylık olmasına rağmen 4 5 saatte bir Veriyorum ama her bebek bir değil benim ki bile 90 ml 120 arası iciyo daha
sellmaa limonzeytinmom 40 günlük ama sadece mamayla besleniyoruz sütümü sağıp veriyordum sütüm geriledi mecbur mamaya başladım
limonzeytinmom sellmaa kız şuan benım kzıım 4.5 aylık dısardayken emziriyorum mama veriyorum 90 ml içiyor 2 3 saat götürüyor onu. Bazen derin temizlik yapıyorum terli terli emzirmek istemiyorum çünkü kusma yapıyor ozman da 90 ml veriyorum çoooooook çok nadir 120 ml veriyorum. 😵💫🙄 Ki benım bebeğim kılolu dogdu doktor normal bebekten fazla beslenir her zman bu normal demişti. Sizin 40 günlük maşallah 90 ml içiyor. Kusma VS yapıyor mu peki o kadar içince
sellmaa esra_12 ama içiyo yani bende anlamadım acıkınca da gözü hiçbişeyi görmüyor mamayı alana kadar avaz avaz ağlıyo
sellmaa limonzeytinmom valla anlamadkm asla zorlamıyorum da kendi içiyor acıkınca da avaz avaz ağlıyo mamayı alana kadar susmuyo bebeğimi öyle aç da bırakmak istemiyorum napıcam anlamadkm
limonzeytinmom sellmaa Gerci siz öyle söyleyince düşündüm ilk bebeğimde benım öyleydi 2 saatte bir 60 ml verirdim. Sütüm daha azdı tabiii. Ama onda da 4 5 aydan sonra 90 bazen 120 e cıktım. O kIım cıkartıyorDu mesela kusması vardı. 2.kızımda kusma olmadı 🙄 Cocukdan cocuga değişiyor demek ki. Sağlıkları yerinde olsunda. Maddi anlamda da Allah rıskını bol verisn ayda 4 5 bin mama alıyorsunuz demek ki 😵💫🤯