Babymom__ Kızlar alıp almamak arasında kararsız kaldım gözlük bakıyorumda fiyatı 12.500 %50 indirim yani 6.250 falan geliyor siz olsanız alır mısınız
Gme1709 Babymom__ ekonomik durumunu ne ölçüde etkiler bilmiyorum ama bana göre bir gözlüğe o kadar vermek gereksiz 🌸
-1453A Aysegul___ bende almayı düşünüyorum gözlük dükkanında sordum hoşuma gitti bebeklere zarar verecek hiçbir özelliği yok 850 TL
buketzm Babymom__ aslında ossie var 1800 e benim gözlüğüm zamanında 300 tlye almıştım 6 senedir kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederm. Yani iyisi parasına göre paha biçmeyin 1500 ün üstü iyi zaten
aysebb Babymom__ Alınır niye alınmasın kaliteye verilecek bu para nede olsa. Ucuza birşey kalmadıki kalanlarda belli kalitede bu herşey için geçerli. Param var ise alabilcek isem alırım. Bende beğendim 5.000 tl fiyatı onu alacağım inşallah zamanını bekliyorum 😂
Babymom__ aysebb evet canım bende öyle düşündüm uzun zamandır almak istiyorum almışken iyisini alayım yıllarca kulaarım dedim kalitesiz alsam 500 den 2 gün sonra gözlerim boxulacak hem gözüme hem paraya zarar
DevosMom Babymom__ iyi bir markaysa, eğer internetten alacaksanız orijinalliğinden eminseniz, camlarında uv özelliği falan varsa tercih edin ve alın. Eğer rayban falansa normal zaten fiyatı
buketzm Babymom__ durumun iyiyse al ama kirada yaşıyorsan eşinin eline bakıyorsan alma açıkcası daha uygun daha güzel modeller var ray ban bile 3000 tl kaliteli ve güzel aldığın gözlükte yorumlarına bak gucci lüks marka o yüzden pahalı aynı kalitede daha uygun gözlüklerde var canım ben ossiden çoook memnunum
baharbahce Babymom__ böyle bir indirim yakalamışken al bence bütçeni de sarsmayacaksa tabiki sonuçta markasız gözlükler bile 300 500 den aşağı değil bari düzgün birşey olsun