balkanlardangelensogukhava 2Melek--annesi tabiki içebilirsiniz. Kaşar peyniri, muz, badem, kefir. Bunlar anneye kilo aldırmayıp bebeğe kilo aldıran besinlerden hergün tüketmenizde hiçbir sakınca yok
Deletedmom_115 2Melek--annesi canım kefir hem hamilelikte ki kabızlığa birebir hemde bebeğe aşırı kilo aldırıyor. Doktorum önermişti denedim çok faydasını gördüm
2Melek--annesi balkanlardangelensogukhava dediğiniz besinleri çok yiyorum ama kilo almıypr 1 hafta geriden geliyor bebek bide kefir deneyelim dedim
balkanlardangelensogukhava 2Melek--annesi ara öğün olarak veya yatmadan önce blenderda kefir, muz ve badem ile içecek hazırlayıp içebilirsiniz. Vitamin takviyesi de kullanın mutlaka.
2Melek--annesi Deletedmom_115 kefiri sade mi meyveli mi tükettiniz acaba bende bgun basladım içmeye hemen etki gösterir ni acaba birde günde 1 bardak içebilir miyiz
Deletedmom_115 2Melek--annesi ben bimden almıştım evet hemen faydasını gördüm, meyveliydi benim içtiğim altınkılıçtı galiba markası 250 ml civarıydı tekte içiyordum 😂
Kusbusra Bebeğinizin kilo alması için haftada bir ya da iki haftada bir ciğer yemeye çalışın üç öğünü atlamayın her öğünde bir protein olsun bu şekilde dikkat ederseniz farkı göreceksiniz kahvaltınızda mutlaka yumurta olsun peynir tahin ceviz badem vs.
2Melek--annesi Deletedmom_115 teşekkür ederim bakalım 2 hafta sonra kontrol var ozaman inşallah bende faydasını gorururum 😊
Sevval2301 2Melek--annesi canım içilir ben içtim. Ayrıca bir hafta geriden gelmesi sıkıntı olmaz 2 haftaya kadar normal sonuçlar bazen yanlış olabiliyor komşum doğuma gidecekti iki hafta geride dediler 3200 dediler kilosuna bebiş doğdu 3600 çıktı mesela o da hem özel hem devlet Hastanesi’ne gidiyordu ikiside aynı şeyi söylemişti korkuyordu. Sen elinden geleni yap gerisi taktiri ilahi bir sesle kurtul inşaallah