Maka_Paka Simsimy İlginç 😁 Hayır neye o kadar kizdigini inan anlamadım 😂 neyse bizde stres atıyoruz böyleleri sayesinde afahah
kibritci_kiz Maka_Paka salak yerine koyuluyormuş ya jsjdjd bi de duyuru yapıyo dünyayı kurtarıyor sanki shdjdjrj
Simsimy Maka_Paka Kızmasını falan geçtim bana birde şey demiş “evim ama içinde değilim” dedi. Başka birisiyle kendi evlerimiz hakkında konuştuğumuz sohbeti alıp mutfağa bunu söylemişim gibi konuşuyor 🫣
kibritci_kiz Simsimy aynen ya bundan sonra birbirimizi etiketleyelim böyle şeylerde çok büyük olay kaçırdık 🥲
Pnrg Kbr-a youtube da ekol hocadan dinleyebilirsiniz. Universiteye hazırlanirken hep onun videolariyla calisirdim. Anlatimi guzel ve akici, bir bakin isterseniz belki yardimci olur size de 😊
terliklerimlegeldim Bensizzzzzzzz napıyorsunuz kız siz burda geliyor terlikkkkkk ahshdhdhdhsh Hemen postu hortlatalım 😅😅
usenmedimyaptimbirvelet kibritci_kiz bir dilci olarak sayısalcılara hayranlıkla bakarım🙂↕️🙂↕️🙂↕️ çiçeğim bir kez daha etkilendim kdjdjdkd
kibritci_kiz usenmedimyaptimbirvelet ay deme öyle utanırııımm 🙈 ben sana komple özellikle mizahi zekana hayranım 🌸 her yorumuna çatlıyorum gülmekten djfjjf
usenmedimyaptimbirvelet Deletedmom104 bi kıskandın sanki? Neyse sen nefes alsan bile etkilenirim bebeyim
usenmedimyaptimbirvelet kibritci_kiz dertler derya olmuşken şaka yapmam peki??? Gamsızlığım yüzünden başıma iş gelmese bari