Minnonunanasi Merhaba 9 aylık bebeğimin kan tahlilinde b12 değeri çok düşük çıktı dr sprey yazdı ama ekstra bişeyler yedirmelimiyim
guzelannesi Minnonunanasi kac cikti bizimkide dusuk cikti. Yogurt, peynir , yumurta, kuzu eti , balik bunlarda bol var .
ElonunAnnesi Minnonunanasi bize de sprey verdi. Ben hergun kullanicam. Kızım ise hafta fa iki gün. Size nasil verdi?
Muhkub60 Minnonunanasi 4 aylık ken 150 ydi 3 ay boyunca haftda 1 gün 1 puf 1000 lik ocean b12 kullandık 7. Ayda kontrol dedi doktor daha geçen hafta kan verdik 500 lere çıkmış. Merak etmeyin çabuk yükseliyor. Ocean tavsiye ederim emiimi güzel. 500 lük bulablseydim hafta’da 2 kere kullanıcaktık
Minnonunanasi guzelannesi Sevgim4sana Her yemeğine kendi yaptığım kuzu kemik suyu - kuzu kıyma koyuyorum ama yoğurt yemiyor pankek e katıyorum şok oldum 83 çıktı
tuanamoms_07 Eğer emziriyorsan sende bir tahlillerine baktır çünkü sende b12 eksik ise bebekte de eksik oluyor sütten direk geçtiği için. O yüzden emziren annelerin protein ağırlıklı beslenmesi ve kefir tüketimi son zamanlarda öneriliyor