Ao526 Merveahmettoprak kuru meyve iştah açabilir. En güzeli elma üzerine tarçın serpip yerseniz hem güzel tıkıyor hemde tatlı ihtiyacını bastırıyor… Diyetisyenim öyle önerdi ancak en son 20.30 da yenmiş olması gerek demişti 🤭
Yarim_Kilo_Kiyma Merveahmettoprak meyvenin üzerine tarçın dökün. Hem tatlı yersiniz hem de tatlı istediğinizi yatıştırır
korkmazzzz Bitter çikolatayı erit hurmayı bandır dolapta beş dk soğusun çok iyi oluyor tatlı isteğini bastırır
Gizmokzilla Merveahmettoprak hurma yiyebilirsiniz. Kuru meyvenin kalorisi çok yüksek meyve yiyebilirsiniz. Çok az bal dökebilirsiniz meyveye mesela biraz muz üstüne bşraz fındık veya ceviz ve biraz bal. Diyetisyenimin verdiği listeye göre söylüyorum 🌸
umrnkara Merveahmettoprak Şekersiz fıstık ezmesini muzun üstüne sürüp yiyin ,kahve yanında Mükemmel bir ara öğün oluyor,tatlı istegimi böyle bastırıyorum diyetteyken Diyetisyene gitmiştim bir dönem,ara öğün olarak yazıyordu bunu diyetisyenim
atesbocekimm Merveahmettoprak Tatlı sayılmaz ama tatlı ihtiyacını tamamen bastırır ve öğün olarak da kullanabilirsin kahvaltıda 3 yk yulaf ezmesine hafif kakao dök karıştır ve ıslatacak kadar sıcak su ekle. Blendera 1 sb süt 1 muz ya da şeftali ya da hangi meyven varsa yulaf karışımını ekleyerek bızlat harika bir içecek oluyor
aslanimiz Merveahmettoprak karabuğday patlağın varsa (wasa da olur) muhteşem ötesi tarifim var patlağın üzerine şekersiz fıstık ezmesi sür üzerine badem ve muz koy ve hindistan cevizi serpiştir diyetisyenimin fit waffle tarifi🤣🥰🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻