ejdermeyvelilahmacun 2boymommy bebeğinin kilosunun iyi olduğunu bildiği halde zayıf mı diye soranlar, soru sorup cevap verenleri umursamayanlar, eleştirilceğini bildiği halde eleştirenlere saldıranlar, parasıyla övünenler, kocam şunu aldı bunu aldı diyenler…
melovebabym 2boymommy her ay gelişimi farklı olduğu için yazıyor olabilirler mi😂 bende yazıyorum çünkü.
2boymommy marselsmom öylelerini bende anlamiyorum1 kerede olsa kullanmissin sonucta dimi elden cikaracaksan makul fiyat söylede alinsin 🤷🏻♀️
marselsmom 2boymommy uygun fiyatı geçtim normalinden daha pahalı yazıyorlar artık kime denk getirirse diye düşünüyorlar sanırım :)
Ardenaden Logusayken cinsellik dusunenler.bide mama verip verip su kilo bu kilo diye anne sutuyle kiyaslayanlar
2boymommy Ardenaden lohusayken ben wc gitmeye korkuyordum 🤣 Bebekleri zaten genel olarak kiyaslayanlara ayri bi gicigim 🙄
2boymommy gunes0312 doktorum böyle dedi sizce yapayimmi 🤣 cünkü biz doktorlardan iyi biliriz onlar ne bilsin 😅
Ardenaden 2boymommy wala dun artik 8 gun olms dogum yapali cinsellik diyeni okudum sartelim atiyor gorunce 😀 bide esimle sorunum var sizinde esiniz boyle mi dedgnde bnm kocam soyle.boyle iyidir diyenlere
Elfmom1234 Bebeğinin kilosu iyi olduğunu bildiği halde buraya yalandan soranlar Her postun altına linçlemek için gelenler
2boymommy Elfmom1234 ayy evet evet hatta bebisinin fazlasi bile olanlar ayyy bana az geliyor diyorlar ya🤣
2boymommy Ardenaden yaaa hayirli olsun allah anali babali büyütsün insallah 🙏🏻😍❤️ Sen kocanla problemini anlatirsin oda nispet eder gibi kocamda kocam der 😬
ikievlat Ardenaden o kişinin önceki postunda da bebeği hastanede yatırılmış üzücü o şekilde cinsellik düşünsem kocam azgın der bana 😂😂
2boymommy gunes0312 🤣 yadaaa doktorum cinsel iliskiyi bi süre yasakladi birlikte olsak bisey olurmuuuu😅