Ftmslkunl92 bloggeranne bol bol su,dut kurusu,incir,hurma,hoşaf,helva,tahin pekmez,dere otu,cennet hurması ve en önemlisi uyku
Cicekimftm bloggeranne aktif emme varsa sütünüz azalmaz. Memeniz terbiye olmuştur. Yani bebeğiniz emdikçe süt gelir. Kuru dut incir kaynatıp için. Tahin pekmez yiyin süt artar ama abartırsanız tazyik yapar.
Elifhafsa1 Bu dediğim tarifi ister incirle yap ister hurmayla istersen ikisini de koy. 1 bardak sute 2 adet önceden sicaksu da yumusattgn inciri köy uzerine 2 kasık tahin ve bunlari blendrda çek. Hem tatlı istegini giderr hem süt yapar afiyet olsun 😊
Songul_hamza bloggeranne canım aktara git rezene kimyon kişniş anason muskat ısırgan otu al bunlardan karışım yapıp iç sabah akşam çok işe yarıyor bide her yemek yanında bol yesillik ( dereotu tere roka ) bide bol bol su dinlenmk pek mümkün olmasada dinlenmekcay tarifini emzirme danışmanım sylemisti faydasını gördüm
Bnubrs bloggeranne 3 yada 4 adet kuru inciri sicak suyun icerisinde yumusayana kadar bekletin..iyice yumusadiktan sonra ister kup kup kesip blenderin icine istersenizde butun olarak blenderin icine atin..Üzerinede 1 su br kaynamis sütü döktükten sonra blenderdan gecirin..Biraz ılıdıktan sonra afiyetle yiyin..İçine isterseniz 2 hurma bir muz 3 cevizde ekleyebilirsiniz ben öyle yapiyorum bunu hergun yapip yiyin ben cok faydasini gordum belki sizede fayda eder🙏🏻🤗