Ikrazumra19 Elif3888 ohoo doner de ye pizzada ye nolcak ya hepimiz yiyoruz insaniz canimiz cekiyor hic birsey olmaz 🤗
Elif3888 Ikrazumra19 ayy canm hamburger ve pizzayi okdar cok istyorki 8 aydir hic yemiyorum 😔 tup bebek ya uzerine dustugumden acaba yesemmi diorm yiyenleri gorup duyuyorum ne bilim
Ikrazumra19 Elif3888 ye canim nolcak ya sanki her ogun yemiyorsun ki nefsini korelt sonucta bizde insaniz hicte birsey olmuyor benim istedigi herseyden az az yedim suan 17 aylik 2.ye hamileyim yine canim ne isterse yiyorum
Deletedmom78654 Hamilesiniz arkadaşlar hasta değilsiniz bu kadar kasmayın gerçekten normal hayatta zararlı olan hamilelikte zarar hepsi bu
Mylittleboy Elif3888 ohoo burgerda yedim dönerde pizzada hatta bi kere kokorecte yedim sükürler olsun masallahımız var 🤲🏻
Deletedmom388 Elif3888 Bildiğim yerlerden yedim her şeyi,sakatat hariç.Hiç kısıtlamadım kendimi abartmadan her şeyden yedim yasak olmayan
Yagmuruzgar Elif3888 yedim canım yiyebilirsinde döner er sonuçta ben sadece kokoreç yemedim hamileyken ona dikkat ettim
Eminos Elif3888 cok yedim arkadaslarimla hamileyim diye iki tane yerdim simdi yine gitsem bak canim cekti