trinityy ereninannesi_ çok mantıklı desteksiz oturtamıyor ama oturunca deneyebilirim çok teşekkür ederim
Alprnayln trinityy yani oğlumda korkardı ama bu kadar değildi kızın ayağına su değse çıldırıyor ayilip bayılıyor resmen
BellatrixLestrange trinityy biz birlikte yıkanarak bulmuştuk çözümü. Bir tabureye oturuyordum tutuyordum annem veya esim yakıyordu. Şimdi 20 aylik oldu artık küvetinde yıkanıyor rahatça
Aysnrd93 trinityy su ılıdıkça küvete yeni su ekledim tabi. Bi kere yaptım sonrasında rahat ettim bi deneyin bence inşallah fayda olur sizde de❤️🌸
Unicorn67 trinityy şarkı söyleyebilirsiniz yada saç kurutma makinası açabilirsiniz benim bebeğim öyle sakinliyordu bir sure sonra alıştı artık çok seviyor
livoski trinityy benim kızımda öyleydi. 3.5 aylıkken spaya götürdük ondan sonra suyu çok sevdi korkmuyor tavsiye ederim
OzlemCann Mylifeinci bebim oglunda 21 aylik ayni durum nasil yikadigimi anlamiyorum yarim yamalak dogru duzgun yikiyamiyorum bile
Zlm trinityy biraz daha büyüyünce oyuncaklarını falan yıkarken daha en azından vücudunu yıkarken sakin oluyor ama kafasını yıkarken yine ağlıyor tabii ama tamamen bütün banyo ağlayarak geçmiyor en azından bazen 😄
Unicorn67 trinityy ben kurutuyorum hala hasta olmaması için kulaginada tutuyorum uzaktan kurusun diye