pembemanto kahvepres lahana yapraklarını göğsüme göre kopardım yıkadım kuruttum dolapta soğuttum. İyice sağdığım göğsüme koydum ısındığı zaman tekrar sağdım tekrar soğuk lahana koydum böylece 2 günde geçti benim. Umarım size de faydası olur
Gonuel kahvepres canım benimki son evreydi ben antibiyotik tedavisi gördüm mecburen. Ve ekstra olarak doktor kırmızı Bi ilaç verdi büyük pamuğa onu soğuk soğuk döküp göğsüme koyuyordum o rahatlatıyordu. Birde en en önemlisi Meme asla dolu kalmamalı bol bol emzir ve haricinde sağ. Çok geçmiş olsun gerçekten yaşayan bilir bunu.
Pturesmoma kahvepres Ya şimdi çok ilginç bir tedavi önce inanmayıp tek göğsüme yapmıştım. Çok etkili olduğunu görünce diğerine de yapmıştım. banyoya girip sıcak suyun altında kalıp sabunla masaj yapıyorsun ve sonra meme ucundan tutup sallıyorsun memeyi.. Kulağa tuhaf geldiğinin farkındayım ama sanırım bu şekilde sütler memede yayılıyor ve tıkalı damarlar açılıyor. Benim bebeğim küvözdeyken emziremediğim için komple göğsüm kitle kitle olmuştu taş gibilerdi. Gerçekten ufak ufak açıldığını hissetmiştim böyle
gncglozclk kahvepres gogus ucunu kremsiz bırakma acık yara da mastıt yapıyor 4 aydır sagdım ıcın her hafta oluyorum cok zor Allah yardımcımız olsun 🤲😢
kardelen1239_7 Bezi ütüle göğsüne bastır, bezi sıcak suda sık göğsüne bastır sonra mümkünse başka birine masaj yaptır çünkü canının biraz yanması lazım hafif hafif olmuyor maalesef. Sonra bebeğini o memeyle emzir. En etkili çözüm yolu emzirmek
sevimhamzaren bebeğim ilk doğduğunda zamanlarda olmuştum maalesef ne yaptıysam geçmemişti gittiğim doktor bi aşı ve serum yapmıştı benimki o şekilde geçti geçmiyo ve çok canın yanıyosa ateşlenmeden bi doktora gitmeni öneririm
kbrbrs sevimhamzaren Ben de mastit oldum.Doktora gittim ve serum verdi doktor antibiyotik ve parol. Nekadar surede duzeliyor acaba? Süreç nasıl?
sevimhamzaren kbrbrs bana direk 3 tane serum yaptı doktorum ve geldiğim gibi sürekli pompe iyi sağım yaptım geç gördüm yanıtı bebeğinixi sıkmsık emzirin ve sağım yapın bir kaç güne kalmaz düzelir inşallah
sevimhamzaren kbrbrs bana doktorum gittiğim gibi 3 tane serum verdi iyi geldi bana eve gelince süreki sağım yaptım pompa ile ve emzirmeye çalıştım 1-2 günde düzeldi benim sizinkife düzelir inşallah
ugze Olduğumda duşa girip masaj yapıyordum ve sağıyordum banyoda rahatlatıyordu üzerine de çıkınca emzşrşyordum 🙏🏻