BENOYLEUYGUNGORDUMM Kızlar ınstgramda bu sayfadan abiye alan yada diktiren oldu mu? Bi bakın kurban olayım ya
Meri-Mel BENOYLEUYGUNGORDUMM üstte kalsın almadım pek bana instegramdan bir şey satın almak sağlıklı gelmiyor
sibelisss1628 BENOYLEUYGUNGORDUMM ben aldım daha önde nişan elbisemi sıkıntı olmadı , gününde özenle teslim etmişlerdi 🤗
Esoz1110 BENOYLEUYGUNGORDUMM instagramdan kullanmıyorum ama kuzenime söyletmiştim kendime sandalet resimdeki ile alakası yoktu o yüzden instagramdan artık bisey almam
NatashaRomanoff BENOYLEUYGUNGORDUMM İlk kez duydum web sitesine girdim merak edip, dikkatimi şey çekti herkes tesettürlü ama marka fotoğraflarını sanki kilisede çekilmiş gibi 😅 Yalnız marka güven veriyor alışveriş yapılır bence bu sayfadan.
BENOYLEUYGUNGORDUMM Meri-Mel bana da ama kızım burda bi elbise beğenmiş tutturdu bu olacak diye. Aklıma sizler geldiniz bi sorayım dedim
mervekb Meri-Mel ben ev içi giyimi de dahil giydiğim kıyafetleri %90 instagramdan alıyorum çarşı fiyatına göredaha uyguna geliyor. Tabi güvenilir sayfa olmasına ve kumaş ve kalıp konusuna dikkat etmek gerek.
BENOYLEUYGUNGORDUMM sibelisss1628 özel ölçü istediler. Bugün terzide aldırcaz. Size de çok teşekkür ederim vallahi dua ettim size. Peki sizde mi özel ölçü ile yaptırdınız
BENOYLEUYGUNGORDUMM Esoz1110 daha önce ben de hiç alışveriş yapmadım ama bu ilk olacak sanırım şansa artık
Meri-Mel mervekb İşte onu bilmek ve bulmak çok zor çünkü 3 kişiden 2 si dolandırıldım diye yazıyor buraya o yüzden 😥
sibelisss1628 BENOYLEUYGUNGORDUMM evet ölçü verdim cnm ona göre yaptılar . Ama çok memnun kaldm ben hatta sattım bile aldığım fiyattan bi tık üstüne kolay satılıyor çünkü tercih edilen bir marka 🌸🌸
BENOYLEUYGUNGORDUMM NatashaRomanoff sabahtan beri ben de bakıyorum etiketleyen insanlara da bakıyorum Instagram‘da evet bakıldığında güven veriyor ama insan yine de bir tereddütte kalıyor
NatashaRomanoff BENOYLEUYGUNGORDUMM sanmıyorum sıkıntı çıkacağını. Yazışıyorsanız faturayı nasıl göndereceksiniz diye sorun ona gelen cevaba göre hareket edin. Örneğin herşeyi hemen cevaplıyordur ama fatura sorusunda duraksamıştır. Fatura kesmiyoruz der vs bunlar şüpheli 😇
BENOYLEUYGUNGORDUMM NatashaRomanoff ya söylediğiniz çok iyi oldu. Bu hiç aklıma gelmemişti. Tşk ederim🌸
beyza50_ BENOYLEUYGUNGORDUMM bende nişan kiyafetimi orda diktirdim tam istedigim gibi geldi guvenebilirsiniz