Yonca_81 Arkadaşlar benım 3 aylık oğlum var ve bugun bır arkadaşım evıme geldı ve evımın nem deyerı 60 olduğu ıcın çok yüksek olduğunu soyledı sızın oda nem dercenız kaç acaba oda sıcaklıgı 21 ve 22 deyısıyor ben korktum kaç olması gerekiyor
Deletedmom115 Yonca_81 60 fazla 40 ile 50 arası olması yeterli. Bizim 40 derece oda ısısı da 23 24 arası.
MinikCilek Yonca_81 buhar makınası aldık bizde canım 60 cok 50 sabit iyidir. Peteklere suluk alıp takabilirsin 25 dere ce sanırım sıcaklık için ideal yanlısmı biliyorum bilmiyorum hatırladıgım o bizimde öyle
Karacam Benimde hep nem 30-35 lerde buhar bakinası aldım ama çok yaramadı işe peteklerin üstüne ıslak havlu koyuyorum ve su kabı başka ne yapılır sizce
MinikCilek Yonca_81 yok dengeler nemini bz onlardan alıcaktık ama petek yataga birleşik gibi iş görmicekti buhar makinası alın dedi doktor
Hayat16 Yonca_81 bizim de yüksek 60-65. Odayı havalandırıyorum, biraz düşüyor. Nem azaltıcı bir kutu satılıyor marketlerde “nemtut “ galiba ismi. Ben almadım, kimyasal diye. Bizim de pencere büyük diye nem oluyor.
Eylullmomss Kızlar bizde geçen evin sıcaklığını ölçen termometre den aldık ama bebekli bi evin ideal sıcaklık ve nem derecesini bilmiyoruz bende bununla ilgili post acicaktim iyi oldu burda bekliyim bende
Yonca_81 Eylullmomss canım ben bakıyım 40 ve 50 olması gerekıyor ama benım 60 üstü oluyor ve ne yapacağımı bılmıyorum arkadaşlar yardımcı olur dıye yazdım