Melisyaa Altı temiz karnı tok gazı çıktı kakasını çişini yapıyor uyutuyorum en fazla 5 dk sürüyor uykusu perişanım 🥺🥺🥺🥺
Ikrazumra19 Melisyaa uzgunum ama bir sure daha boyle devam edicek gece gunduz ayrimi yapamiyor uyki duzeni yok yani korkutmak istemem ama 3-4 ay suruyor
elmalikurabiye Melisyaa ben emzikle cozdum. Emzik agzinda ve muzik acikken uyuyunca uzun suruyordu uykusu hala da oyle uyuyor.
Derincanan Melisyaa gerçekten alışıyorsun canım bende senin gibi düşünüyordum şu an üç ay 3 günlük bi kızım var hala geceleri uyanır gündüzleri uyumaz öyle böyle alıştık bak kendi kendi diyorum ki bak 4 ayını doldurıyo teselli et kendini geçeceeeeekk 😁
zcokgecim Bebeklerin atak dönemleri varmış o dönemde olabilir isterseniz internetten bakın benim kızımda 3 gün sonra 40 çıkıyo benimkide atak zamanında 2 gün sonra sona eriyormuş
zcokgecim Melisyaa benim bebeğim 12 saatte toplasan 2 saat zor uyumuştur resmen çıldırdı uykusuzluktan bebek uyutucu diye bi uygulama var orda sesler var ben mesrla ya piş piş le uyutuyorum yada süpürge sesiyle çok işe yarıyo
Ikrazumra19 Melisyaa dedim bile gerçekler acidir 1 yasina kadR asla uyku duzeni olmadi ya dis cikti ya sendroum ya atak yasini gecti duzene girdi yani sabir diyceksin baska care yok
Ikrazumra19 Melisyaa alisiyorsun zamanla merak etme uyudugun kadar uyku yetiyor inan alisirsin zamanla 🤗
Ikrazumra19 Sinemis- korkutmak icin soylemedim ama insanlarin bazi seyleri kabullenmesi lazim bana mesela iste 40 ciksin duzelir 2 aylim olsun duzelir dediler 1 yasinda duzelri ama keske gercekleri soyleseler mis umut etmezdim en azindan