beyzaaismail Kızlar sezeryan doğum yaptım 70 e kadar kilo aldım hamileyken şimdi bebeğim 6 Aylık ve ben 65 kiloyum hamile olmadan önce 58,60 bu civarda gidiyordum 🤣🤣 nasıl verdiniz kiloları verebildiniz mi özellikle sezeryan göbeği nasıl gidecek 😵💫😂
dilarademiry beyzaaismail beyzaaismail sezaryen göbeği ya da vajinal doğum göbeği nasıl gider hiçbir fikrim yok açıkçası evlendim 10 kilo aldım 68 le hamile kaldım 81 kiloya kadar çıktım doğum yapalı 3 ay oldu 67 ye düştüm daha da veremedim kaldı öyle 😀
dilarademiry beyzaaismail hiçbir fikrim yok zaten boğazımdan da kısamıyorum açıkçası hiç dikkat etmem yediklerime böyle zaten veremem de hayırlısı 😀
gizemcank Hanımlar benimde sezeryan yapalı dokuz ay oluyor az göbek kaldı ve basen kaldı napmam gerek birde sabahları aşırı derecede el parmaklarım şişiyor
beyzaaismail gizemcank bilemedim ne diyeceğimi bacım bir diyetisyene sor bence şişliği de doktora tabiki
Nkocak Bende sezeryan yaptım 60 kiloyla hamile kalıp 86,5 kiloyla doğuma girdim oğlum doğalı 14 ay olıyor ve 62 kilodayım vucudum kitledi kendini gibi ne iniyorum ne çıkıyorum😂