Aloneeee Kızlar sağlık ocağında kandan gebelik baktırdım. Sonuçlar ne zaman çıkıyor bilen var mı. Aceleyle sormayı unutmuşum
Kocamdaaakocammm Aloneeee Evet evet malesf ki öyle oluyor ama gidemessende sağlık ocağına arayıp sorabilirsin söylüyorlar sonuçu
Aloneeee Kocamdaaakocammm hala çıkmamış biliyor musunuz 😥 barkod numarası felan verdiler halk sağlığı sistemine hemen düşer çıkınca dediler ay hala yok
Aloneeee Kocamdaaakocammm gittim cnm barkod numarası felan vermişti sistemden bakarsın diye. Az önce hemşireyi aradım o gün alınan kanlarda sistemsel bir sorun olmuş hiçbiri çıkmamış bir daha kan alınacakmış 🙄 boşa bekledim bu kadar
Kocamdaaakocammm Aloneeee Yaaa tüh kötü olmuş 🥹🥹 peki hasta oldun mu cnm Ee napicaksin peki tekrar kan mı vereceksin imkanın varsa devlette ver cnm 2 saate çıkıyor
Aloneeee Kocamdaaakocammm yok hasta da olmadım. Devlet hastanesi Acilde alıyorlar mı acaba ? Ya da özelde versem ne kadardır ki fiyatı ? Ya da yarın yine sağlık ocağında vereceğim
Kocamdaaakocammm Aloneeee Evet devlet alıyor acilden Özeller pahalı yaa o kadar parayı vermeye gerek yok bence cnm bu benim fikrim 😊 Yada dediğin gibi istersen yarını bekle sağlık ocağında kan ver erkenden
Aloneeee Kocamdaaakocammm sabah gitmem de zor oluyor belli bir saate kadar alıyorlarda. Yakınımda devlet var akşam giderim olmazsa teşekkür ederim
Kocamdaaakocammm Aloneeee 10 kadar alınıyor zaten sonra almıyorlar Devlette de bir bahane falan uyudur cnm yoksa bazen almıyorlar Günün geçtiğini söyle grip oldum ilaç içicem ama gebelikten şüpheleniyorum falan de öyle alirlar