Esoz1110 Birşeyler damlamış bazı kıyafetlere bir türlü çıkmıyor leke çıkarıcı da denedim olmadı siz hangi deterjanı kullanıyorsunuz beyazlarda memnun musunuz deterjandan mı kaynaklı bu lekelerin çıkmaması anlamadım
bilememolabilir Esoz1110 ariel ve çamaşır sodası 90da yıkarım bembeyaz olur. Hatta bir süre makinayı durdururum o kaynar suyunda bekletirim biraz sonra tekrar devam ettiririm programı.
emirtalhacan Esoz1110 kesinlikle bulaşık makinesi tableti atın bir kovaya çamaşırları koyun ve üstüne kaynar su dökün ve beyaz sabunlada ovun çıkıyor ben bebeğimin kıyafetlerini hep böyle çıkarıyorum
keremarasss beyazları yıkanırken ariel camasir sodasi ve beyaz sirke 🫶🏼 60° iyice kaynasın misler gibi çıkıyor yumuşatıcı viking soft mis gibi oluyor bembeyaz komşularım gerçekten hep soruyor nasıl güzel bembeyaz oluyor böyle diye 😁🥰
keremarasss momysskaan beyaz üzerinde bebek resmi var kalıcı yani ben genelde abc mavi kullanıyorum yasemin kokuları ama viking beyaz harika bayağı kalıyor kokusu 🥰
keremarasss Esoz1110 deterjan alan kısımlara normal deterjan koy tam alırken sirkeyi dök çamaşırların olduğu kisima da deterjan koy köpüren köpüren yıkanır :)