Babymommssss 38.2 çıkmaya başlıyor , direk alıp doktora götürmek istemiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum şu an uyuyor başında bekliyorum, o kadar zor ilaç içiyor ki yutmuyor bile yutmamak için de saatlerce direnip tükürüyor . Fitil etkili olur mu hemen
Meriskus Babymommssss kızımın ateşi 38lerden düşmüyprdu fitil verip dolven vermiştim cok işe yaramıştı Dolven varsa ver canım
alinduhatg Babymommssss bızde suan ateşliyiz ayak ve başta var ateşimiz 38-39 gidip geliyor ilaç hıc bır sekılde içmez kusar direk bende sımdı fitil verdim mecbur verıyorım öyle ıslak bez ılık duşla zaman kaybedemem 1 günde 2 nöbetli havale geçirdiğimiz için ateş bıxım için çok sıkıntılı Geçmiş olsun
Svmprl Çok geçmiş olsun direk fitile basvurmasaniz daha iyi olur ılık bezler koyun eklem yerlerine, uyaniksa ılık duş aldırın ilacı siringayla verirseniz etkili olabilir belki öneri sadece ateşte neyden kaynaklı onu bilmek gerek hastalıktan mi distenmi ? Ona göre hastaneye basvurursunuz en azından Allah acil şifalar versin 🤲
Babymommssss Kusma da eşlik ediyor doktorumuz 8 da geliyor onu bekliyoruz kusma beni çok endişelendirdi 😥